Σκληρές εικόνες: Χιλιάδες σκύλοι περιμένουν τη σφαγή τους για το φεστιβάλ Γιουλίν στην Κίνα

Σκληρές εικόνες: Χιλιάδες σκύλοι περιμένουν τη σφαγή τους για το φεστιβάλ Γιουλίν στην Κίνα

Σκυλάκια και γάτες σε τραγική κατάσταση περιμένουν τη θανατική τους καταδίκη, ενώ σε άλλες φωτογραφίες τα σκυλιά είναι ήδη ανοιγμένα στα δύο στα υπαίθρια «κρεοπωλεία»

Σκληρές εικόνες: Χιλιάδες σκύλοι περιμένουν τη σφαγή τους για το φεστιβάλ Γιουλίν στην Κίνα
Παρά την παγκόσμια κατακραυγή των τελευταίων ετών για το Φεστιβάλ Γιουλίν της Κίνας όπου δεκάδες χιλιάδες σκύλοι και γάτες πωλούνται και σφαγιάζονται για να φαγωθούν, το φεστιβάλ πρόκειται να γίνει κανονικά και φέτος.



Οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως δείχνουν σκυλάκια και γάτες σε τραγική κατάσταση να περιμένουν τη θανατική τους καταδίκη, ενώ σε άλλες φωτογραφίες τα σκυλιά είναι ήδη ανοιγμένα στα δύο στα υπαίθρια «κρεοπωλεία».

Κλείσιμο


Το φεστιβάλ αυτό έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με πολλές οργανώσεις να ζητούν από την κινεζική κυβέρνηση να το απαγορεύσει.

Φυσικά η κατανάλωση σκύλων και γατιών στην Κίνα δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο σε αυτό το φεστιβάλ, αλλά είναι μια γενική συνήθεια με περισσότερα από δέκα εκατομμύρια σκύλοι να καταναλώνονται ετησίως. Οι οργανώσεις προσπαθούν να σταματήσουν κι αυτό αλλά προς το παρόν άκαρπα.



Το χειρότερο από όλα είναι ότι τα περισσότερα από αυτά τα σκυλιά προέρχονται από σπίτια που τα είχαν υιοθετήσει και οι επιτήδειοι πωλητές τα κλέβουν σιωπηλά για να τα πουλήσουν και να τα σκοτώσουν. Πολλά από τα σκυλιά φορούν ακόμα τα κολάρα τους από τους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι μένουν για πάντα συντετριμμένοι καθώς ξέρουν ότι κατά πάσα πιθανότατα το σκυλί τους έγινε… πιάτο ημέρας.



Μια ολόκληρη εκστρατεία έχει ξεκινήσει σε όλον τον κόσμο στην οποία συμμετέχουν και διάσημες προσωπικότητες που ζητούν να σταματήσει τόσο το Φεστιβάλ Γιουλίν όσο και η τακτική της κατανάλωσης σκύλων και γατιών χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει αποτέλεσμα.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης