Μνήμες από τις επιθέσεις μεταναστών κατά γυναικών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία ξύπνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μουσικό φεστιβάλ στην πόλη Ντάρμσταντ.
Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ θύματα της επίθεσης έπεσαν τουλάχιστον 18 γυναίκες αν και εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός αυτός τις επόμενες ημέρες θα αυξηθεί.
Και οι 18 καταγγέλλουσες είπαν ότι ομάδες μεταναστών τις περικύκλωσαν πριν να ξεκινήσουν να τις «αγγίζουν και να τις θωπεύουν» με ανάρμοστο τρόπο στο μουσικό φεστιβάλ με τίτλο Schlossgrabenfestes.
Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί τρεις Πακιστανοί ηλικίας 28 έως 31 ετών που είχαν καταθέσει αίτηση χορήγησης ασύλου στη Γερμανία.
Κλείσιμο
Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητά τουλάχιστον άλλα τρία άτομα που φέρονται να έχουν εμπλακει στην υπόθεση.
Το τετραήμερο φεστιβάλ εκτιμάται ότι παρακολούθησαν περίπου 100.000 θεατές με γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι τουλάχιστον άλλες 15 γυναίκες θα καταγγείλλουν παρόμοιες επιθέσεις.
Σε περίπτωση που η εμπλοκή των Πακιστανών συλληφθέντων αποδειχθεί, τότε αναμένεται να απελαθούν.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς εκατοντάδες γυναίκες είχαν δεχθεί επίθεση από συμμορίες μεταναστών στην κεντρική πλατεία της Κολωνίας ενώ παρόμοιες επιθέσεις είχαν καταγγελθεί και σε άλλες γερμανικές πόλεις.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή