Φωτογραφίες από τις ενοχλήσεις που δέχτηκαν βελγικά αεροσκάφη από ρωσικά στη Βαλτική Θάλασσα. Οι Βέλγοι πιλότοι πραγματοποιούσαν πτήση ρουτίνας στο πλαίσιο της παρουσίας του ΝΑΤΟ στην περιοχή, όταν ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη πέταξαν δίπλα τους, παρακολουθώντας τις κινήσεις τους.
Τα βελγικά F-16 προσέγγισαν ένα Su-27 Flanker, ένα Tu-134AK, ένα Il-76, ένα An-72 και ένα An-12PPS. Τα τέσσερα ΝΑΤΟϊκά σκάφη απογειώθηκαν από τη βάση της Συμμαχίας στο Αμάρι της Λετονίας. Τα επεισόδια που δίνουν στη δημοσιότητα οι Βέλγοι, αφορούν το διάστημα από τον Ιανουάριο, έως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Στο ένα από τα επεισόδια, συμμετέχουν και ισπανικά σκάφη, τα οποία είχαν απογειωθεί από τη βάση του ΝΑΤΟ στη Λιθουανία.
Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Βέλγιο...
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.