Αυτοκτόνησε 25χρονος υπάλληλος της Apple στα κεντρικά γραφεία

Αυτοκτόνησε 25χρονος υπάλληλος της Apple στα κεντρικά γραφεία

Εκπρόσωπος της πολυεθνικής αρνήθηκε να δηλώσει τη θέση που είχε ο νεαρός, αλλά σε ιστοσελίδα που αφαιρέθηκε μετά την ανακάλυψη του πτώματός του, αναφερόταν ότι ήταν software engineer (μηχανικός λογισμικού)

Αυτοκτόνησε 25χρονος υπάλληλος της Apple στα κεντρικά γραφεία
Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος ενός 25χρονου υπαλλήλου της «Apple» που βρέθηκε νεκρός στα κεντρικά γραφεία στο Κουπερτίνο στην Καλιφόρνια.


Κλείσιμο

«Το γραφείο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας αναγνώρισε τον νεκρό, ο οποίος ονομάζεται Εντουαρντ Τόμας Μάκογουιακ, ετών 25. Η ιατροδικαστής καθόρισε ότι ο τρόπος θανάτου ήταν η αυτοκτονία και η αιτία θανάτου ήταν μια σφαίρα στο κεφάλι»
, είπε το γραφείο του σερίφη της περιοχής, σε γραπτή δήλωση.

Εκπρόσωπος της πολυεθνικής αρνήθηκε να δηλώσει τη θέση που είχε ο νεαρός, αλλά σε ιστοσελίδα που αφαιρέθηκε μετά την ανακάλυψη του πτώματός του, αναφερόταν ότι ήταν software engineer (μηχανικός λογισμικού).

«Μας προκαλεί θλίψη ο τραγικός χαμός ενός νέου και ταλαντούχου συναδέλφου. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους φίλους του, συμπεριλαμβανόμενων και των πολλών συναδέλφων που είχε εδώ στην Apple, και οι σκέψεις μας βρίσκονται μαζί τους»
, είπε η εταιρεία σε δήλωσή της αργά την Τετάρτη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης