ΗΠΑ: Τεράστια σβάστικα εντοπίστηκε στον τόπο προσγείωσης των UFO

ΗΠΑ: Τεράστια σβάστικα εντοπίστηκε στον τόπο προσγείωσης των UFO

Kοιτάζοντας πιο προσεκτικά τους χάρτες της Google κοντά στην πόλη Ρόσγουελ των ΗΠΑ αποκαλύπτεται μία τεράστια σβάστικα χαραγμένη σε εκατοντάδες μέτρα στο έδαφος

ΗΠΑ: Τεράστια σβάστικα εντοπίστηκε στον τόπο προσγείωσης των UFO
Με την Χίλαρι Κλίντον να κάνει προεκλογική εκστρατεία με τους... εξωγήινους (αφού λύθηκαν τα προβλήματα των γήινων), και μετά την δήλωσή της ότι πρόκειται να αποκαλύψει όλα τα μυστικά της διαβόητης «Περιοχής 51»
, οι θεωρίες συνωμοσίας επανήλθαν με νέα -ή περίπου νέα- στοιχεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror εντοπίστηκε μία γιγαντιαίων διαστάσεων σβάστικα περίπου 70 μίλια μακριά από την πόλη του Ρόσγουελ. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για το σημείο όπου σύμφωνα με τον αστικό μύθο κατέπεσε το 1947 ένα UFO, μέσα από το οποίο οι Αμερικάνοι βρήκαν ένα σώμα εξωγήινου ενώ παράλληλα μπόρεσαν να μελετήσουν την κατασκευή των Ιπταμενων Δίσκων και να ξεκινήσουν το διαστημικό αλισβερίσι με μακρινούς πολιτισμούς για ανταλλαγή τεχνογνωσίας (και γήινου ιμπεραλιασμού...).

Κλείσιμο
Οι δοξασίες για την συγκεκριμένη ιστορία καλά κρατούν ακόμα και σήμερα, είτε είστε με την πλευρά του Μόλντερ είτε με την πλευρά της Σκάλι στο προσωπικό σας X-Files. Και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να σταματήσουν, καθώς επανέρχεται στην επιφάνεια η ιστορία με την σβάστικα που βρίσκεται χαραγμένη κοντά στην συγκεκριμένη πόλη. Μια σβάστικα που λόγω και των δυνατοτήτων που μας δίνουν οι χάρτες της Google φαίνεται πλέον καθαρά και είναι προσβάσιμη σε όλους τους παραμυθάδες αυτού του κόσμου.

Η συγκεκριμένη ιστορία επανήλθε στο προσκήνιο μέσω μιας νέας θεωρίας η οποία διατυπώθηκε σε ένα δημοφιλές site θεωριών κάθε είδους, το Ancient Origins. Οι επιρρεπείς σ' αυτού του είδους τις θεωρίες συνωμοσίας βρήκαν στην συγκεκριμένη «σβάστικα» στοιχεία ναζιστικού αποκρυφισμού ή και ακόμα εξωγήινης λατρείας. Άλλοι πάλι υποστήριξαν ότι πρόκειται για σημάδι προσγείωσης των UFO μετά από το μακρύ τους ταξίδι για να φθάσουν στην Γη.

Πάντως οι πιο ψύχραιμοι υποστηρίζουν ότι το σχέδιο φτιάχτηκε με αυτόν τον τρόπο για να είναι πιο εύκολα αντιληπτό ως στόχος για τα αεροπλάνα που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της ερήμου της Νεβάδα. Όμως όσοι υποστηρίζουν αυτή την θεωρία είναι σαφώς μειονότητα, καθώς οι περισσότεροι μιλούν για σύμβολα αρχαίων πολιτισμών που είναι εξαπλωμένα σε όλη την πολιτεία του Νέου Μεξικό, ενώ υπάρχουν και άλλοι που υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο σύμβολο ήταν ένδειξη καλής θέλησης και καλωσορίσματος στους εξωγήινους που προσγειώνονταν εκεί.

Όπως και να έχει πάντως, η ιστορία της σβάστικα του Ρόσγουελ θα συνεχίσει να τραβά τα βλέματα και τις λογικές ή παράλογες εξηγήσεις για το αν οι εξωγήινοι ήταν φιλικοί προς ένα ναζιστικό σύμβολο. Πάντως η σύνδεση των UFO με τους ναζιστές (κάθε είδους και κάθε προέλευσης) δεν μοιάζει και τόσο εκτός τόπου και χρόνου αν το καλοσκεφτείτε...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης