Ιερουσαλήμ: Παλαιστίνιος τραυμάτισε 11 άτομα σε στάση λεωφορείου
Ένα μωρό ανάμεσα στα θύματα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο – Ο δράστης κατέληξε από τα πυρά Ισραηλινών στρατιωτών, καθώς και δύο πολιτών
Μία ακόμη επίθεση με αυτοκίνητο καταγράφηκε τη Δευτέρα (14/12) στην πόλη της Ιερουσαλήμ, όταν ένας Παλαιστίνιος έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου γεμάτη κόσμο, τραυματίζοντας 11 άτομα, μεταξύ των οποίων υπήρχε και ένα μωρό. Μετά την επίθεση, ο δράστης κατέληξε από τα πυρά των Ισραηλινών στρατιωτών.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε κοντά στη δυτική είσοδο της Ιερουσαλήμ, στο ξεκίνημα του αυτοκινητόδρομου που οδηγεί στο Τελ Αβίβ. Ο δράστης ήταν 21 ετών και ονομαζόταν Αμπντέλ Μουσάν Χασούνα. Πυροβολήθηκε από άνδρες της ασφάλειας και από δύο οπλισμένους πολίτες.
Οπλισμένος πολίτης στοχεύει και σκοτώνει τον δράστη
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις αρχές, η τραγωδία αποφεύχθηκε από θαύμα. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει καταγραφεί μεγάλος αριθμός επιθέσεων με αυτοκίνητα, με συνέπεια το θάνατο 19 Ισραηλινών και Αμερικανών πολιτών, ενώ οι στρατιωτικές αρχές έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 110 Παλαιστίνιους.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.