Πατέρας βάζει την τρίχρονη κόρη του «φυλακή» για να την πειθαρχήσει

Πατέρας βάζει την τρίχρονη κόρη του «φυλακή» για να την πειθαρχήσει

Έντυσε το κοριτσάκι με πορτοκαλί ρούχα, την έβαλε να κάνει δουλειές, να τρώει και να κοιμάται σαν να ήταν κρατούμενη

Πατέρας βάζει την τρίχρονη κόρη του «φυλακή» για να την πειθαρχήσει
Σάλο έχει προκαλέσει στην διαδικτυακή κοινότητα η απόφαση ενός πατέρα στην Αμερική να «βάλει στη φυλακή» την τρίχρονη κόρη του, ως τιμωρία επειδή δεν υπάκουσε. Μετέτρεψε το σπίτι σε... σωφρονιστικό κατάστημα και μάλιστα δημοσίευσε τα κατορθώματά του στο facebook.

Σε ένα ποστ, που μετά το σάλο που ξέσπασε έχει διαγραφεί, ο Juliano Parker ανέβασε φωτογραφίες της κόρης του, ηλικίας μόλις τριών ετών, να φορά ένα πορτοκαλί μπλουζάκι σαν φουστάνι, που παραπέμπει προφανώς στις στολές των κρατουμένων στις αμερικανικές φυλακές, και την δείχνει να κλαίει, να τρώει μόνο κρέας και να πίνει νερό, αλλά και να της έχει ετοιμάσει ένα στρώμα στο πάτωμα για να κοιμηθεί, που μοιάζει επίσης με κρεβάτι σε κελί φυλακής. 

Σαν να μην έφταναν οι απεχθέστατες φωτογραφίες, ο ίδιος έγραψε: «Η κόρη μου Ομπριέλα τσακώθηκε με εμένα και τη γυναίκα μου μπροστά σε κόσμο, χωρίς να μας ακούει, ενώ αντίθετα αντιμιλούσε. Το ξύλο δεν κάνει πια δουλειά. Η κόρη μου το έχει συνηθίσει και εξάλλου στις μέρες μας δεν μπορείς να δείρεις τα παιδιά όπως παλιά, γιατί το λένε "κακοποίηση". Έτσι σήμερα, είπα στην κόρη μου, ότι αφού θέλει να είναι κακό κορίτσι, θα της δείξω πού πάνε τα κακά παιδιά. Μετέτρεψα το διαμέρισμα σε φυλακή, της πήρα τα ρούχα και τώρα φορά το πορτοκαλί μου μπλουζάκι».  

Ο ίδιος περιέγραφε πως ανάγκασε τη μικρή να φάει βραστό κρέας και πατάτες, ενώ τα αδέρφια της έτρωγαν πίτσα, αλλά και πως την έβαλε να καθαρίσει το δωμάτιο, να πλύνει τα πιάτα και να κοιμηθεί σε ένα στρώμα στο πάτωμα, αντί για το κρεβάτι της. 

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης