Κτηνωδία στο Χονγκ Κονγκ: Πετσόκοψε και έψησε τους γονείς του σε φούρνο μικροκυμάτων!

Κτηνωδία στο Χονγκ Κονγκ: Πετσόκοψε και έψησε τους γονείς του σε φούρνο μικροκυμάτων!

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του πέρασε έξι μήνες σχεδιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα έκανε το έγκλημα

Κτηνωδία στο Χονγκ Κονγκ: Πετσόκοψε και έψησε τους γονείς του σε φούρνο μικροκυμάτων!
Ένας, προφανώς αρρωστημένος, 31χρονος πιανίστας από το Χονγκ Κονγκ φυλακίστηκε ισόβια, μετά από δίκη που κράτησε 20 μέρες, επειδή, όπως περιέγραψε και στο δικαστήριο λεπτομερώς, διαμέλισε τα πτώματα των γονιών του, τα αλάτισε (!!!) και μετά τα έψησε σε φούρνο μικροκυμμάτων!

Ο Χένρι Τσάου σχεδίαζε, επί έξι μήνες, μέσα στο πειραγμένο του μυαλό το πως θα φέρει εις πέρας το αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ ο δικαστής φανερά ενοχλημένος του είπε: «Ο κόσμος αναρωτιέται γιατί το έκανες, και το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απάντηση είναι που σε καθιστά τόσο επικίνδυνο».

Δυο εβδομάδες μετά το θάνατο των γονιών του Τσάου ηλικίας 65 και 63 ετών, τα κεφάλια τους βρήκαν αστυνομικοί μέσα σε ψυγεία, ενώ όπως αποκαλύπτει η ανατριχιαστική έκθεσή τους ήταν «τοποθετημένα σε πετσέτες με τα μάτια τους όχι εντελώς κλεισμένα».

Κλείσιμο
Ο αρρωστημένος πιανίστας είχε ψεκάσει με αρρωματικό χώρου όλο το σπίτι για να καλύψει τη μυρωδιά, ενώ τα διαμελισμένα σώματα βρέθηκαν «αλατισμένα μέσα σε πλαστικά κουτιά».

Το μέγεθος του ψυχικού προβλήματος του 31χρονου, μπορεί να εκτιμηθεί από τις δικαιολογίες που είπε για το λόγο του εγκλήματος. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του «κατηγορούσε τη μητέρα του που τον πίεζε να μάθει πιάνο» ενώ επίσης «μισούσε τον πατέρα του επειδή, όταν πήγαινε σχολείο (!), δεν χαμήλωνε την τηλεόραση και τον ενοχλούσε στο διάβασμα»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης