Ο αριστερός Ευρωβουλευτής και πρώην προεδρικός υποψήφιος στη Γαλλία συναντάται με τον Ολάντ προκειμένου να του ζητήσει να βοηθήσει την Ελλάδα
Mίνα Αγγελίνη
To κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων θα διαβεί σήμερα το απόγευμα ο Ζαν Λικ Μελανσόν, ο αριστερός Ευρωβουλευτής και προεδρικός υποψήφιος με το κόμμα "Αριστερό Μέτωπο" το 2012 στη Γαλλία , προκειμένου να ζητήσει από τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, να βοηθήσει την Ελλάδα στο θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης του ελληνικού χρέους.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Le Monde", στις 4 Φεβρουαρίου ο Ζαν Λικ Μελανσόν απέστειλε γραπτή επιστολή στον Σοσιαλιστή πρόεδρο της Γαλλίας για να του ζητήσει αυτή την συνάντηση. "Δεν έχω άλλα μέσα παρά μόνο αυτή τη συζήτηση για να πείσω τον Γάλλο πρόεδρο να μην υποκύψει στις πιέσεις που ασκεί η ΕΚΤ σε όλους όσοι δεν υποτάσσονται στην τρόικα , γιατί αύριο θα είναι η σειρά μας", υποστήριξε ο ιδρυτής του κόμματος της Αριστεράς λίγο πριν την συνάντησή του με τον ένοικο των Ηλυσίων.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.