ΗΠΑ: Πάστορας που πολεμά την ομοφυλοφιλία συνελήφθη γιατί «χούφτωσε» έναν άνδρα!

ΗΠΑ: Πάστορας που πολεμά την ομοφυλοφιλία συνελήφθη γιατί «χούφτωσε» έναν άνδρα!

Κατά τη σύλληψή του βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του ταινίες ομοφυλοφιλικού πορνό, οι οποίες ήταν για... φίλο του, όπως υποστήριξε ο Γκέιλαρντ Γουίλιαμς

ΗΠΑ: Πάστορας που πολεμά την ομοφυλοφιλία συνελήφθη γιατί «χούφτωσε» έναν άνδρα!
Ο Γκέιλαρντ (!) Γουίλιαμς, ετών 59, είναι πάστορας στην εκκλησία Praise Cathedral Church of God, και τα κηρύγματά του εκφράζουν την άποψη πως η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία.

Μάλλον βιτρίνα ήταν όλο αυτό και όπως φαίνεται από την αναφορά της αστυνομίας ο συγκεκριμένος πάστορας προσπαθούσε να ρίξει στάχτη στα μάτια των κατοίκων της ενορίας του, καθώς κατηγορείται για επίθεση σε άλλον άνδρα, ενώ την ώρα της σύλληψής του, βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του ταινίες ομοφυλοφιλικού πορνό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το θύμα, που δεν κατονομάζεται από την αστυνομία, ήταν μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του σε μια λίμνη στην Ιντιάνα. Τότε πλησίασε ο Γουίλιαμς και του ζήτησε να κατεβάσει το παράθυρο. Όταν αυτό έγινε, του έπιασε τα γεννητικά όργανα και τα έσφιξε.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο Γουίλιαμς δεν σταμάτησε, παρά μόνο όταν το θύμα, προσπάθησε να πιάσει ένα όπλο μέσα απ' το αυτοκίνητο. Δεν υπήρχε στην πραγματικότητα όπλο, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να δώσει τέλος στο συμβάν.

Όταν το θύμα τηλεφώνησε για να καταγγείλει πως ο πάστορας, του έτεινε... απρεπή χείρα βοηθείας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τις πινακίδες κυκλοφορίας και όταν επιχείρησαν να συλλάβουν τον παιχνιδιάρη πάστορα, βρήκαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, αρκετές ταινίες ομοφυλοφιλικού πορνό!
Κλείσιμο

Περιττό να αναφερθεί, πως ο Γουίλιαμς τα αρνήθηκε όλα, ισχυριζόμενος πως άγγιξε το θύμα, αλλά μόνο... στον ώμο, ενώ τις ταινίες τις είχε για ένα φίλο.

Το δικαστήριο της κομιτείας Τζάκσον, πάντως, δε φάνηκε να "τσίμπησε" από τις δικαιολογίες του πάστορα, και του απήγγειλε την κατηγορία της επίθεσης, ορίζοντας την εγγύηση στα 350 δολάρια.

Σε άλλη εκκλησία της περιοχής όταν ένας υπεύθυνος, ρωτήθηκε για το περιστατικό δήλωσε πως: «Όταν ακούς πως σε ένα τέτοιο περιστατικό εμπλέκεται πάστορας, σοκάρεσαι περισσότερο, απ' ότι αν ήταν κάποιος άλλος. Αλλά, όλοι αμαρτωλοί είμαστε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης