Τουλάχιστον 16 άτομα σκοτώθηκαν και άλλα εννέα τραυματίστηκαν την Παρασκευή στη Νότια Κορέα όταν φρεάτιο εξαερισμού κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συναυλίας, λίγο έξω από τη Σεούλ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap, 25 άνθρωποι έπεσαν από ύψος 20 μέτρων και προσγειώθηκαν σε ένα υπόγειο πάρκινγκ, όταν το φρεάτιο υποχώρησε από το βάρος τους, την ώρα που στη σκηνή τραγουδούσε το κορεατικού συγκρότημα 4Minute.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα ήταν στην πλειοψηφία τους μαθητές, ενώ οι τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Όλοι τους είχαν ανέβει στη σχάρα σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν καλύτερη θέα στη σκηνή...
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.