Peanut: Ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου για το 2014

Peanut: Ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου για το 2014

Δεν γεννήθηκε με αυτή την εμφάνιση αλλά την «απέκτησε» έπειτα από την κακοποίηση που υπέστη από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του, ενώ στο παρελθόν είχε υποφέρει από σοβαρά

Peanut: Ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου για το 2014
Ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου για το 2014 είναι ο μικρός Peanut, ο οποίος έβγαλε εκτός συναγωνισμού τους ανταγωνιστές του, κέρδισε το βραβείο του διαγωνισμού στην Πεταλούμα της Καλιφόρνια αλλά και 1,500 δολάρια.

Ο μόλις δύο ετών Peanut, ο οποίος είναι διασταύρωση τσιουάουα και Σι Τζου, «κέρδισε» τους κριτές με την παράξενη και τρομακτική -κατά πολλούς- εμφάνισή του, αλλά σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, η νίκη του οφείλεται στην γλυκιά προσωπικότητά του.

Ωστόσο, η νίκη του  Peanut «κρύβει» μια πικρή ιστορία αφού ο λιλιπούτειος σκύλος δεν γεννήθηκε με αυτή την εμφάνιση αλλά την «απέκτησε» έπειτα από την κακοποίηση που υπέστη από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του, ενώ στο παρελθόν είχε υποφέρει από σοβαρά εγκαύματα έπειτα από μία πυρκαγιά.
Κλείσιμο

Σήμερα, ο  Peanut δεν έχει χείλη, δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια του αλλά παραμένει ένα δραστήριο και γεμάτο ενέργεια σκυλάκι.























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης