Βίντεο: Βγήκαν τα... taser σε επικό καβγά μεταξύ γυναικών στις ΗΠΑ!

Βίντεο: Βγήκαν τα... taser σε επικό καβγά μεταξύ γυναικών στις ΗΠΑ!

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε εμπορικό κέντρο της Φιλαδέλφια στην Πενσυλβάνια, όταν δύο γυναίκες άρχισαν να παίζουν ξύλο, πριν η μια από τις δύο επιστρατεύσει taser για να ξεκάνει την άλλη

Βίντεο: Βγήκαν τα... taser σε επικό καβγά μεταξύ γυναικών στις ΗΠΑ!
Σκηνές απείρου... κάλλους καταγράφηκαν και κατά τη φετινή «Μαύρη Παρασκευή» στις ΗΠΑ.

Ένα από τα πιο εξωφρενικά περιστατικά έλαβε χώρα σε εμπορικό κέντρο της Φιλαδέλφια στην Πενσυλβάνια, όταν δύο γυναίκες άρχισαν να παίζουν ξύλο, πριν η μια από τις δύο επιστρατεύσει taser για να ξεκάνει την άλλη!

Κλείσιμο
«Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ζευγάρι άρχισε να πλακώνεται με ένα άλλο. Στην αρχή βρίζονταν και μετά τα αγόρια έπαιξαν μπουνιές, πριν μπουν στο χορό και οι κοπέλες τους. Το ένα ζευγάρι μάλιστα είχαν και ένα μικρό παιδί μαζί τους» ανέφερε ο Μάικ Ναπολιτάνο που κατέγραψε το περιστατικό με κάμερα.

Το βίντεο ξεκινά με τον χαρακτηριστικό ήχο ένος όπλου ηλεκτρικής εκκένωσης και σύντομα φαίνονται οι δύο γυναίκες να προσπαθούν αν ρίξουν η μία την άλλη στο πάτωμα ανταλλάσσοντας μπουνιές, πριν κάνει και πάλι την εμφάνισή του το όπλο.

«Μετά ήρθε η ασφάλεια και έφυγα, αλλά σκεφτόμουν ότι ο Θεός θα πρέπει να απαγορεύσει σε οποιονδήποτε να κουβαλά όπλο ή οτιδήποτε παρόμοιο», τόνισε ο Ναπολιτάνο.

Οι καβγάδες της «Μαύρης Παρασκευής» έχουν γίνει πλέον συνηθισμένο φαινόμενο, όπως αποδεικνύεται και από βίντεο που κάνουν την εμφάνισή τους από πολιτείες των ΗΠΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης