Γερμανία: «Με απάτησε στο κρεβάτι μας» - Απαρηγόρητη η σύντροφος του βουλευτή που... προτίμησε την πορνοστάρ

Γερμανία: «Με απάτησε στο κρεβάτι μας» - Απαρηγόρητη η σύντροφος του βουλευτή που... προτίμησε την πορνοστάρ

Ο πρώην της Ανίνα Ουκάτις, πάντως, δίνει την... ευχή του στη Γερμανίδα καλλονή για την σχέση της με τον βουλευτή

germanos-vouleutis-pornostar
«Έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και δεν μαλώνουμε. Εύχομαι στην Ανίνα τα καλύτερα!», υποστηρίζει με ανωτερότητα ο πρώην σύζυγος της καμπυλωτής Γερμανίδας, άλλοτε σταρ ερωτικών ταινών που τον παράτησε για να ζήσει τον έρωτά της με τον βουλευτή του κόμματος των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP), Χάγκεν Ράινχολτ.

Ο 65χρονος δισεκατομμυριούχος Τεοντόρ Ζέμελχαακ, όχι απλά αντιμετώπισε με ψυχραιμία την ανάρμοστη σχέση της πρώην του με τον Γερμανό βουλευτή αλλά συνεχίζει να την ενισχύει και οικονομικά, παρά το γεγονός ότι είναι μία εργαζόμενη γυναίκα.

«Ευχαριστώ τον Τεό για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί και του εύχομαι τα καλύτερα», ανταπαντά η Ανίνα ξοδεύοντας με άνεση τα χρήματα που της δίνει ο πρώην σύζυγός της.



Αντιθέτως, η απατημένη πολιτικός του κόμματος «FDP» Καρολίν Πράισλερ, πρώην σύντροφος του Χάγκεν Ράινχολτ δηλώνει απαρηγόρητη μετά τον χωρισμό τους

Κλείσιμο
Λίγα 24ωρα αφότου έγινε γνωστή η εξωσυζυγική σχέση του Ράινχολτ με την πρώην πορνοστάρ, η 51χρονη πολιτικός υποστήριξε στην εφημερίδα «Bild», ότι 44χρονος βουλευτής του κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών έκανε σεξ με την «καυτή» Γερμανίδα στο κρεβάτι του σπιτιού τους.

Ο 44χρονος Ράινχολντ εγκατέλειψε στα κρύα του λουτρού την επί 16 χρόνια σύντροφο και μητέρα των τριών παιδιών τους για τα μάτια της, νυν μέλος του κόμματος FDP και πρώην σταρ ερωτικών ταινιών.



«Τώρα όλα έχουν τελειώσει», λέει η απατημένη σύντροφος του Ράινχολντ ανοίγοντας την καρδιά της στη γερμανική εφημερίδα.

Η Καρολίν, δικηγόρος στο επάγγελμα, δεν μασάει τα λόγια της και δεν κρύβει την απογοήτευσή της για την συμπεριφορά του πρώην της αφού τόλμησε να προβεί σε ερωτικές περιπτύξεις ακόμα και στη οικογενειακή εστία.

«Τελικά, δεν ζούμε πια στη δεκαετία του 1950. Αλλά θα το έβρισκα πιο λογικό αν οι ερωτικές τους συναντήσεις δεν γίνονταν στο διαμέρισμά μου στο Βερολίνο και στο κρεβάτι μου, δίπλα στις φωτογραφίες των παιδιών μας που ήταν στο ράφι», λέει με παράπονο.

Ωστόσο, ο πρώην σύντροφός της επιμένει στην αρχική του άποψη, ότι δηλαδή, η σχέση του με την ζουμερή Ουκάτις ξεκίνησε αφότου το ζευγάρι είχε χωρίσει.

«Όλα αυτά είναι ψέματα», επιμένει η πρώην σύντροφός του. «Και οι δύο έλεγαν ψέματα επί πολλούς μήνες. Ήμουν σε κάμπινγκ για διακοπές με τον σύντροφό μου τον Ιούλιο. Τότε μου εξομολογήθηκε ότι είχε μία ερωτική περιπέτεια με την κυρία Ουκάτις. Αυτό που δεν είπε όμως είναι ότι το έκανε πίσω από την πλάτη μου επί πολλούς μήνες», προσθέτει.

Η Πράισλερ, η οποία προτάθηκε από το κόμμα για το συνταγματικό Δικαστήριο στο Βρανδεμβούργο, είναι θυμωμένη επειδή θεωρεί ότι οι δύο εραστές την εξαπάτησαν: «Στους διαδρόμους της γερμανικής βουλής «Bundestag» όλοι ήξεραν για τον παράνομο δεσμό τους, ο γείτονάς μου το ήξερε. Ήμουν η μόνη που δεν το ήξερα».



H ίδια δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι, η καρδιά της έχει ραγίσει μετά τον χωρισμό τους.

«Η αγάπη είναι μια δύναμη από τον ουρανό. Θα τον είχα συγχωρήσει αν το είχε κάνει μία φορά, αλλά αυτός το έκανε συνέχεια. Αυτό που δεν του συγχωρώ είναι ότι λέει συνεχώς αναλήθειες δημοσίως. Ζητά συγγνώμη όλη την ώρα. Αλλά λέει ψέματα στο κοινό, λέει ψέματα στους ψηφοφόρους».

Αφού παράτησαν τους συντρόφους τους και απολαμβάνουν πλέον τον έρωτά τους κάτω από την ίδια στέγη, η εφημερίδα Bild αναφέρει ότι η 43χρονη Ουκάτις έχει κάνει τρεις φορές αυξητική στήθους.

Προτού ασχοληθεί με τα κοινά, είχε γυρίσει αρκετά τολμηρές ταινίες, όπως την «Das Promi-Luder» ενώ έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Promi Big Brother».

Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος ενώ πριν ένα χρόνο, αποφάσισε να ενταχθεί στο κόμμα των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP). Το 2013, παντρεύτηκε τον 65χρονο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία του real estate, Τεοντόρ Ζέμελχαακ.

Αφήνοντας πριν από λίγους μήνες τον πάμπλουτο σύζυγό της με περιουσία που αγγίζει τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ κι έχοντας στη φαρέτρα του μια εταιρεία ακινήτων με 25.000 διαμερίσματα, ο παθιασμένος λάτρης των vintage αυτοκινήτων δείχνει, όπως παραδέχεται στην εφημερίδα Bild, να αποδεχτεί το διαζύγιό τους.



Η πρώην σύζυγός τους, νυν μέλος του κόμματος των «Ελεύθερων Δημοκρατών»- διευθύνει τη δική της εταιρεία «Holsteiner Grund & Boden» και απολαμβάνει τα φιλιά του εραστή της, χωρίς φόβο και πάθος.

«Από το 2017, υπήρχε μία σπίθα μεταξύ μας», όπως έχει παραδεχτεί ο 44χρονος Γερμανός βουλευτής στην εφημερίδα «Bild», προσθέτοντας: «Γνωριστήκαμε και αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον μέσα στο κόμμα «FDP».

Πριν από δύο μήνες, η πρώην πορνοστάρ Ανίνα Ουκάτις εξέφρασε δημοσίως τις πολιτικές της φιλοδοξίες ανακοινώνοντας ότι θα είναι υποψήφια με το κόμμα των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP) στις τοπικές εκλογές του 2023 στο Έλμσορν, που βρίσκεται στο κρατίδιο Σλέσβιγκ - Χόλσταιν.

Σε ότι αφορά το δεσμό με τον συνάδελφό της, η Ανίνα Ουκάτις δηλώνει τρισευτυχισμένη. «Είναι μεγάλη η αγάπη μας και απολαμβάνουμε μαζί ένα ευτυχισμένο μέλλον», λέει η Γερμανίδα πρώην πορνοστάρ στη γερμανική εφημερίδα.

Από τότε που έγινε μέλος του κόμματος το 2021, η Ουκάτις έχει επαφές με εξέχοντες πολιτικούς και δεν διστάζει να βγάζει μαζί τους φωτογραφίες, όπως με τον πρόεδρο του κόμματος των «Ελεύθερων Δημοκρατών» και νυν υπουργό Οικονομικών, Κριστιάν Λίντνερ!

Ειδήσεις σήμερα:

Τι είπε στην απολογία του ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο - «Έριξα χαμηλά και τις δύο φορές»

Κιβωτός του Κόσμου: «Ξεσκονίζονται» οι 3 λογαριασμοί του πατρός Αντωνίου σε δολάρια με τους μυστηριώδεις συνδικαιούχους

Σλοβακία: Φέσια και στην Μπρατισλάβα είχε αφήσει η απατεώνισσα - Προσπάθησε να γλιτώσει με απειλές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης