Μια γυναίκα από την Αλαμπάμα μαχαιρώθηκε περισσότερες από
100 φορές και
αποκεφαλίστηκε από τον σύντροφό της αφού αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο
Τζάστιν Φιλντς, 38 ετών, κατηγορείται για τη δολοφονία της 52χρονης
Τάμυ Μπέιλι.
Ο τόπος του εγκλήματος ήταν τόσο φρικιαστικός που αξιωματικοί είπαν ότι ήταν ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχουν «δει ή βιώσει» ποτέ στην καριέρα τους.
Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο Φιλντς και η σύντροφός του είχαν βγει για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Έφυγαν από το σπίτι τους στο Bailey Drive για να κατευθυνθούν στην περιοχή Springville, περίπου μισή ώρα μακριά.
Όταν επέστρεψαν, ο Φιλντς ήθελε να κάνει σεξ με την κοπέλα του και όταν εκείνη αρνήθηκε, τη
μαχαίρωσε στο στήθος.
«Ήπιε ένα κονιάκ και μετά πήγε στην κρεβατοκάμαρά του και έπαιζε κιθάρα», είπε ο σερίφης. «Αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει σεξ, έτσι μπήκε στο δωμάτιό της και της το πρότεινε. Όταν του αρνήθηκε, τη μαχαίρωσε στο στήθος».
Ο Φιλντς είπε στους ανακριτές ότι έχασε τις αισθήσεις του και αποκοιμήθηκε. Την επόμενη μέρα, ο Φιλντς είπε στην αστυνομία ότι νόμιζε ότι έβλεπε ένα
κακό όνειρο και μαχαίρωσε την Μπέιλι περισσότερες από 100 φορές.
«Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι ήταν νεκρή από το πρώτο χτύπημα», δήλωσε ο σερίφης. «Όταν ξαναπήγε εκεί την επόμενη μέρα, δεν είχε κουνηθεί».
Στη συνέχεια, ο δράστης της στυγερής δολοφονίας τηλεφώνησε στον πατέρα του για να πει ότι είχε κάνει
«κάτι φρικτό» και ήθελε να αυτοκτονήσει. Ο πατέρας του Φιλντ τηλεφώνησε σε συγγενικό πρόσωπο της Μπέιλι, ο οποίος έτυχε να είναι και γείτονας.
Όταν πήγε στο σπίτι, ο Φιλντς αρνήθηκε να τον αφήσει να μπει μέσα, λέγοντάς του ότι «αυτό που είναι μέσα είναι τρομερό και δεν θέλει να το δει», είπε ο σερίφης. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.