Στο +11 ο Ολυμπιακός, γκέλα ο Παναθηναϊκός, «ανάσα» για την ΑΕΚ - Δείτε όλα τα γκολ
Εύκολα, αν και όχι πειστικά οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-0 της Ξάνθης - Έχασε την ευκαιρία να ανέβει 2ος ο Παναθηναϊκός μετά το 1-1 με την Κέρκυρα - Νίκη στην επιστροφή του Χιμένεθ η ΑΕΚ - Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
UPD:
Χωρίς να ανεβάσει στροφές ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει με 2-0 την Ξάνθη στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι των πρωτοπόρων, αυξάνοντας τη διαφορά με την ακριτική ομάδα στους 11 βαθμούς.
Τη ευκαιρία να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχασε ο Παναθηναϊκός ο οποίος προηγήθηκε με τον Μπέργκ στην Κέρκυρα, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ και τους τρεις βαθμούς, αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) με τον Επστάιν.
Νωρίτερα, στον πρώτο αγώνα της επιστροφής του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με πειστικότατη εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ με 2-0 και έπιασε προσωρινά τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, η Λάρισα έμεινε στο «Χ» με τον Πλατανιά (0-0), όπως και ο Λεβαδειακός με τον Ατρόμητο (1-1).
Κλείσιμο
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον ΠΑΟΚ να έχει δύσκολο έργο στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στις αναμετρήσεις για την 17η αγωνιστική της Super League:
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς