Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Φιγκέιρας (video)

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Φιγκέιρας (video)

Χωρίς να δώσουν στη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες, οι πρωταθλητές επισημοποίησαν την απόκτηση του Πορτογάλου αριστερού μπακ από την Σεβίλλη - Έτοιμος για μεγάλα πράγματα δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Φιγκέιρας (video)
Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι πλέον ο Ντιόγκο Φιγκέιρας. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις βρέθηκε στα γραφεία των ερυθρόλευκων όπου και υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Φιγκέιρας, από την Σεβίλλη», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού με τις πληροφορίες να θέλουν τον Φιγκέιρας να έχει υπογράψει 4ετές συμβόλαιο ενώ ο Ολυμπιακός πλήρωσε στην Σεβίλλη κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του.

«Είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, γεμάτο προκλήσεις και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Έρχομαι με μεγάλη διάθεση και όρεξη να βοηθήσω την ομάδα και να συμβάλω στις επιτυχίες της», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου άσου για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και απευθυνόμενος στους οπαδούς της ομάδας τόνισε: 

Κλείσιμο
«Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα δώσω τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το μόνο που θέλω είναι ο κόσμος να είναι πάντα στο πλευρό μας», κατέληξε.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης