Κύπελλο Ελλάδας: Στον αέρα ο τελικός λόγω… διαιτητών!

Κύπελλο Ελλάδας: Στον αέρα ο τελικός λόγω… διαιτητών!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θεωρεί ότι η ΕΠΟ δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα για τον αγώνα ως προς τη διαιτησία κι αν δεν προκύψουν αλλαγές σκέφτεται ακόμη και την αναβολή

Κύπελλο Ελλάδας: Στον αέρα ο τελικός λόγω… διαιτητών!
Αν τελικά διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα πρόκειται για ένα πραγματικό θαύμα, αφού κάθε λίγο και λιγάκι προκύπτει κι ένα νέο εμπόδιο.

Πριν από λίγες ώρες υπήρχε έντονη φημολογία για μετάθεση του τελικού (Ολυμπιακός - ΑΕΚ το ζευγάρι των φιναλίστ) από το Σάββατο 7 Μαΐου για την Κυριακή, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων στα ΜΜΕ.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα πέρασε σε δεύτερη μοίρα όμως, καθώς πριν από λίγη ώρα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την ΕΠΟ ότι δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα και αν δεν προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές τότε αύριο στις 12:00 θα υπάρχουν ανακοινώσεις από την πλευρά του.

Κλείσιμο
Η ανακοίνωση του Κοντονή ήρθε λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της πεντάδας των διαιτητών και δη αυτών των βοηθών του Σιδηρόπουλου καθώς από το Υπουργείο έλεγαν ότι για να συναινέσει Υφυπουργός στη διεξαγωγή του τελικού η ΕΠΟ είχε δεσμευθεί ότι όριζε τον Σιδηρόπουλο με τους βοηθούς που έχει ως ομάδα και στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, ωστόσο η Ομοσπονδία ανακοίνωσε άλλα ονόματα.

Αυτό προκάλεσε την οργή του κ. Κοντονή ο οποίος στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: «Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης