Πρωτοφανές: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η Νίκη Βόλου!

Πρωτοφανές: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η Νίκη Βόλου!

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Κυριακής με τον Παναιτωλικό

Πρωτοφανές: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η Νίκη Βόλου!
Το πιο εύκολο «τρίποντο» στην χρονιά πρόκειται να πάρει ο Παναιτωλικός, καθώς η Σούπερ Λίγκα θα ματαιώσει εις βάρος της Νίκης Βόλου, λόγω χρεών, το ματς της Κυριακής και οι Θεσσαλοί πιθανότατα θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα! 

Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά στην Νίκη και όλοι περίμεναν ότι σύντομα θα... έσκαγε κανόνι! Μάλιστα στην πρόσφατη συνέντευξη του στο gazzetta ο πρώην μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ανδρέας Πάτσης τόνιζε ότι μετά τον Ιανουάριο δεν θα υπάρχει Νίκη Βόλου. Τελικά όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει πολύ πιο σύντομα καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι το Κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό θα ματαιωθεί εις βάρος των Θεσσαλών.

Αυτό σημαίνει φυσικά μηδενισμός και -3 βαθμοί για την ομάδα του Βόλου, η οποία θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων. Έτσι οι Αγρινιώτες θα πάρουν ένα... εύκολο τρίποντο και θα φτάσουν στους 24 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ πλέον στην συνέχεια και σε κάθε αγωνιστική θα υπάρχει και ένα... ρεπό αφού η ομάδα που βάση προγράμματος θα αντιμετώπιζε την Νίκη θα παίρνει τους βαθμούς χωρίς... να ιδρώσει.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης