«Βόμβα» με Νταβίντ Λουίς η Παρί

«Βόμβα» με Νταβίντ Λουίς η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει πρόταση 50 εκατ. λιρών στην Τσέλσι για τον Βραζιλιάνο, που θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στον κόσμο

«Βόμβα» με Νταβίντ Λουίς η Παρί
Μπορεί το όνομα του να ακούγεται έντονα για τη Μπαρτσελόνα και τη Μπάγερν Μονάχου, αλλά φαίνεται ότι ο Νταβίντ Λουίς οδεύει προς την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ετοιμάζεται να κάνει το «κόλπο γκρόσο».

Σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail», οι πρωταθλητές Γαλλίας ετοιμάζουν πρόταση 50 εκατ. λιρών στην Τσέλσι για την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στο επόμενο 48ωρο. Μέχρι ώρας δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε για το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο παίκτης, αλλά ούτε και για τις ετήσιες απολαβές του.

Αυτό που σίγουρα ισχύει, αν ολοκληρωθεί η συμφωνία στο παραπάνω ποσό, είναι ότι η εν λόγω μεταγραφή θα είναι πλέον η ακριβότερη για αμυντικό σε όλο τον κόσμο. Ως τώρα, στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας παραμένει η μεταγραφή του Ρίο Φέρντιναντ από τη Λιντς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 30 εκατ. λιρών, πριν από δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης