Βίντεο: H «κομπίνα του αιώνα» σε εκτέλεση φάουλ

Βίντεο: H «κομπίνα του αιώνα» σε εκτέλεση φάουλ

Τέσσερις παίκτες πέρασαν πάνω από την μπάλα ο πέμπτος την πάτησε πίσω και ένας έκτος ήρθε από πίσω και με δεξί σουτ την κάρφωσε στα δίχτυα

Βίντεο: H «κομπίνα του αιώνα» σε εκτέλεση φάουλ
Κάτι ανάλογο με το «δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι», έτσι και σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, σημασία δεν έχει πάντα το αποτέλεσμα, αλλά και ο... τρόπος με τον οποίον γίνεται κάτι μέσα στο γήπεδο.

Το καλύτερο φυσικά είναι να μπορέις να συνδυάζεις την φαντασία με την ουσία και το αποτέλεσμα και να κάποιος το καταφέρει , τότε του αξίζουν όλα τα εύσημα.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι σκέφτηκαν λοιπόν οι παίκτες της Κιότο Σάνγκα, ομάδας της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος Ιαπωνίας, όπου κατάφεραν να...διασκεδάσουν λίγο με τους αντιπάλους τους της Γιοκοχάμα, προτού τους «εκτελέσουν».

Κλείσιμο
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15' και λίγο πριν το ημίχρονο κέρδισαν έμμεσο μέσα στην περιοχή, έχοντας τη μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Μια απλή πασούλα και σουτ από τον επερχόμενο παίκτη, ο οποίος θα περίμενε το στρώσιμο της μπάλας. Οι ποδοσφαιριστές της Κιότο φαίνεται ότι.. πλήττουν με κάτι τέτοια συνηθισμένα πράγματα και γι' αυτό θέλησαν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Έτσι, λοιπόν, πέντε παίκτες πέρασαν πάνω από την μπάλα, κάνοντας την αναμονή να μοιάζει με βασανιστήριο για τους αντιπάλους, ο τελευταίος την πάτησε και ένας έκτος ήρθε από πίσω και με δεξί σουτ την κάρφωσε στα δίχτυα. Τόσο απλά και τόσο εντυπωσιακά...

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης