Ανακοινώνει Φαν Χάαλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ανακοινώνει Φαν Χάαλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταλήξει οριστικά στον Λουίς Φαν Χάαλ και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει την πρόσληψή του

Ανακοινώνει Φαν Χάαλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Στην τελική ευθεία έχει μπει η πρόσληψη του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι διοικούντες την ομάδα έχουν ήδη καταλήξει στην περίπτωση του Ολλανδού κόουτς και την άλλη εβδομάδα θα έρθουν και οι ανακοινώσεις, λογικά μετά το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, στις 6 του μήνα (κόντρα στη Χαλ). 

Ο 62χρονος είναι ο «εκλεκτός» και σε λίγες μέρες θα είναι και επίσημα ο διάδοχος του Ντέιβιντ Μόγιες απ’ τη νέα σεζόν, προκειμένου να επαναφέρει τους «κόκκινους διαβόλους» στις επιτυχίες. 

Το μόνο που φαίνεται πως απομένει «μυστήριο» είναι το ποιους θα έχει στο πλευρό του. Σίγουρα θα έχει το δικό του τιμ, αλλά είναι πολύ πιθανό να παραμείνουν σε θέση βοηθού και κάποιοι παίκτες απ’ την «τάξη του 92’» (Γκιγκς, Σκόουλς, Φιλ Νέβιλ, Μπατ). 

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως ο Φαν Χάαλ είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής της χώρας του, κάτι που σημαίνει πως θα αναλάβει τα καθήκοντά του μετά το πέρας του Μουντιάλ, κάτι που δεν ανησυχεί διόλου τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ. 

Ήδη, μάλιστα, ο βρετανικός Τύπος έχει αποκαλύψει τους στόχους ενόψει του καλοκαιριού, με τα ονόματα των Κρόος, Χούμελς και Ρόις να είναι πάντα στο προσκήνιο για τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης