O Δημήτρης Σαλπιγγίδης αγωνίστηκε μόλις δέκα λεπτά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σαχτιόρ Καραγκαντί στην Αστάνα, ωστόσο, πρόλαβε να βγάλει την ασίστ, από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.
Εκτός από αυτό, ο διεθνής επιθετικός έφτασε τις 66 συμμετοχές στο Europa League (συν αυτές του Κυπέλλου UEFA) και «έπιασε» στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας τον Βέλγο, Έντσο Σίφο και τον Ισραηλινό, Βάλιντ Μπαντίρ.
Πλέον, ο επόμενος εφικτός στόχος, που δεν αποκλείεται να επιτευχθεί τη φετινή σεζόν, είναι η τρίτη θέση, στην οποία βρίσκεται ο Βάλτερ Ζένγκα με 69.
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.