Νέα Δημοκρατία για Κοτζιά: Ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση
«Θα ήταν πιο χρήσιμο να ενεργοποιεί εγκαίρως κάθε διπλωματικό μέσο για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας που τόσο απροκάλυπτα αμφισβητεί η Τουρκία», τονίζει η Πειραιώς
«Χρειάστηκαν 15 ώρες για να αντιδράσει ο κ. Κοτζιάς στην πειρατική ενέργεια σε βάρος ελληνικού σκάφους, εντός των χωρικών μας υδάτων, στην περιοχή των Ιμίων, σχολιάζει η Πειραιώς.
Όπως τονίζει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «δυστυχώς, ενώ διευρύνεται η τουρκική προκλητικότητα, ο Υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει – και σε αυτό το μέτωπο – να ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση.
Αντί επικοινωνιακών εξάρσεων, θα ήταν πιο χρήσιμο να ενεργοποιεί εγκαίρως κάθε διπλωματικό μέσο για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας που τόσο απροκάλυπτα αμφισβητεί η Τουρκία.
Και να φροντίζει εκ των προτέρων για τη θωράκιση των εθνικών συμφερόντων».