Σε επέμβαση κήλης υποβλήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Σε επέμβαση κήλης υποβλήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Στο «Ευγενίδειο» θεραπευτήριο εισήχθη ο πρωθυπουργός, ο οποίος φέρεται να ένιωθε έντονους πόνους από χθες - Στο νοσοκομείο μετέβη και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης

Σε επέμβαση κήλης υποβλήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας
«O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης. Ο πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ.
Τσίπρας μετέβη στο «Ευγενίδειο» θεραπευτήριο, όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από περισφιγμένη ομφαλοκήλη -γεγονός που καθιστούσε αναγκαία την χειρουργική επέμβαση, άμεσα.

Κλείσιμο
Η επέμβαση έγινε, κατά πληροφορίες, από τον  κ.Δημήτρη Θεοδώρου, επίκουρο Καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, γιατρό της Μονάδας Χειρουργικής Ανωτέρου Πεπτικού Συστήματος του Ιπποκρατείου. Θεωρείται εξαιρετικός χειρουργός, με σπουδές στις ΗΠΑ.

Ο πρωθυπουργός είχε έντονους πόνους από χθες. Κατά πληροφορίες, στο νοσοκομείο μετέβη, για να δει τον πρωθυπουργό, και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης