Βαγενά: Αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιάς, δεν θα αντέξουμε 99 χρόνια αποκρατικοποιήσεων;

Βαγενά: Αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιάς, δεν θα αντέξουμε 99 χρόνια αποκρατικοποιήσεων;

Εξομοιώνει από μόνη της την Τουρκοκρατία με τη συμφωνία Τσίπρα - Εκτιμά ότι ως λαός «έχουμε μεγάλες αντοχές», αλλά είμαστε «ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία - Χαρακτήρισε το Δημόσιο ως παράδεισο γεμάτο τεμπέληδες - Άμεση αντίδραση Άδωνι στο Twitter

Βαγενά: Αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιάς, δεν θα αντέξουμε 99 χρόνια αποκρατικοποιήσεων;
Με ένα παράδεισο γεμάτο από τεμπέληδες, παρομοιάζει τον Δημόσιο Τομέα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, η οποία επιχειρώντας να εξηγήσει τα λεγόμενά της ανέφερε: «Μια ζωή το όνειρο του Έλληνα ήταν να μπει στο Δημόσιο. Λέγαμε, μπήκαμε στο δημόσιο, ας βρούμε τώρα και μια δεύτερη δουλειά. Το δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων, εννοείται ότι δεν είναι όλοι έτσι. Πρέπει όμως επιτέλους να σταματήσουμε αυτή τη λογική».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στίγμα 97,6» η κυρία Βαγενά αναφέρθηκε και στις αποκρατικοποιήσεις στις οποίες ετοιμάζεται να προβεί η κυβέρνηση, κατά τις αυστηρές επιταγές των δανειστών, τολμώντας να εξομοιώσει τη συμφωνία με την Τουρκοκρατία μέσα από την εξής απίστευτη δήλωση: 

«Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής και δεν σταμάτησε μόνο εκεί.

Κλείσιμο
Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική παραδέχτηκε ότι «είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες. Είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος». 



Σχετικά με την ιδιαίτερη σχέση που διατηρεί με τον πρωθυπουργό, αλλά και την απόφασή της να ψηφίσει υπέρ του πολυνομοσχεδίου που φέρνει σκληρά μέτρα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών δήλωσε: «Έχω μια ιδιαίτερη και προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, κατά συνέπεια δεν ισχύουν τα όσα σας είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Λεβέντης, ότι με πήρε ο Πρωθυπουργός από το χέρι και προσπαθούσε να με πείσει να υπερψηφίσω το πολυνομοσχέδιο.Από πέρυσι το καλοκαίρι που ψηφίσαμε την παραμονή στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με κάθε κόστος, γνωρίζαμε για τα μέτρα που πέρασαν τώρα στη Βουλή. Να σταματήσει επιτέλους η υποκρισία της αντιπολίτευσης».

Οι δηλώσεις της κυρίας Βαγενά, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, σχολίασε: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης