Ιωάννινα: Μετέφερε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και χασίς

Ιωάννινα: Μετέφερε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και χασίς

Ο 61χρονος Έλληνας, είχε στην κατοχή του δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων και άλλες πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 250 γραμμαρίων

Ιωάννινα: Μετέφερε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και χασίς
Εκτός από τα συνεχή φορτία χασίς που καταφθάνουν από την Αλβανία μέσω αφύλακτων διαβάσεων στα σύνορα, η μεθόριος φαίνεται ότι χρησιμοποιείται πλέον ως «σταυροδρόμι» και για την εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης από τη γειτονική χώρα, όπως προκύπτει από τη δεύτερη απόπειρα που απέτυχε μέσα σε πέντε ημέρες.

Οι αστυνομικοί
Κλείσιμο
της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων είχαν δεχθεί πληροφορίες για την επικείμενη προσπάθεια εισαγωγής ναρκωτικών και έστησαν μπλόκο στο Καλπάκι, όπου την περασμένη Δευτέρα είχαν συλλάβει δυο Αλβανοί διακινητές οι οποίοι μετέφεραν δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 300 γραμμαρίων σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο ταμπλό του αυτοκινήτου τους πίσω από το τιμόνι. 

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 61χρονος Έλληνας, το ακινητοποίησαν για έλεγχο και στο εσωτερικό του βρήκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων και άλλες πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 250 γραμμαρίων! Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε μαζί με 550 ευρώ που είχε πάνω του ο μεταφορέας, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης