Κραυγή αγωνίας του πατέρα για τη Χιλλ του Τσίπρα: Το παιδί μου δέχεται ψυχικό εκβιασμό

Κραυγή αγωνίας του πατέρα για τη Χιλλ του Τσίπρα: Το παιδί μου δέχεται ψυχικό εκβιασμό

Η κυρία Μπέττυ είπε στη «Χιλλ» για το παιδί μου, καταγγέλλει ο πατέρας που κατηγορείται ότι έδωσε φωτογραφίες της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα - «Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης που δεχόμουν από τη διευθύντρια του σχολείου, εκείνη μιλούσε με μία κυρία Μπέτυ στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού της είπε να κάνει την ανάκριση»

Κραυγή αγωνίας του πατέρα για τη Χιλλ του Τσίπρα: Το παιδί μου δέχεται ψυχικό εκβιασμό
Μία συγκλονιστική καταγγελία κάνει ο φωτορεπόρτερ Βασίλης Κουτρουμάνος στο protothema.gr για τη στοχοποίηση που δέχτηκε από το σχολείο Χιλλ σχετικά με τις φωτογραφίες της Περιστέρας Μπαζιάνα. Οπως είπε, μόλις δημοσιοποιήθηκαν από τα Μέσα Ενημέρωσης οι φωτογραφίες της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα η διευθύντρια του σχολείου τον κάλεσε για ανάκριση: «Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης που δεχόμουν από τη διευθύντρια, εκείνη μιλούσε με μία κυρία Μπέτυ στο τηλέφωνο. Μάλιστα μου δήλωσε η διευθύντρια ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού της είπε να κάνει την ανάκριση».

Οπως αποκαλύπτει: «Μου είπαν ότι το παιδί μου θα έρθει σε δύσκολη θέση, δεν θα το κάνουν παρέα τα άλλα παιδιά, δεν θα το καλούν σε πάρτι και θα το απομονώσουν. Ψυχικός εκβιασμός δηλαδή».

Κλείσιμο


Ο κ. Κουτρουμάνος συνεχίζει: «Εχω συναντήσει πολλές γυναίκες πρωθυπουργών και προέδρων λόγω του επαγγέλματός μου, τέτοια αλαζονεία πρώτη φορά βλέπω». «Το έκανε όλο αυτό γιατί όταν κάποιος δηλώνει αριστερός, φυσικά και έχει ενοχές να πηγαίνει το παιδί του ιδιωτικό σχολείο. Αν ήταν δημόσιο δεν θα γινόταν τίποτε απολύτως» προσθέτει και σημειώνει «Η διευθύντρια ενέδωσε στις πιέσεις γιατί ήθελε πελάτες με δύναμη και αξιώματα και όχι έναν ταλαίπωρο φωτορεπόρτερ».

«Φοβάμαι για τη ζωή του παιδιού μου και τη δική μου, γιατί δεν ξέρω μέχρι πού μπορεί να φτάσει η αλαζονεία» καταλήγει ο φωτορεπόρτερ.

Ακολουθεί η συνέντευξη

κ. Κουτρουμάνος: Την Παρασκευή, όπως κάθε γονιός πήγα στον αγιασμό του παιδιού μου στο σχολείο, μαζί με τη γυναίκα μου πήγαμε το πρωί στο σχολείο Χιλλ που την έχουμε γράψει στην Πλάκα, φέτος, είναι δεύτερη χρονιά. Τη φωτογραφική μου μηχανή την έχω πάντα μαζί μου και άρχισα να τραβάω φωτογραφίες όπως τραβούσα και πέρυσι στον αγιασμό του παιδιού μου. Τραβούσαν οι πάντες φωτογραφίες για να μη σου πω ότι επειδή ήταν και παιδάκια του δημοτικού είχαν και αυτά κινητό και τραβούσαν. Όλοι τραβούσαν με κινητό, 200 άτομα τραβούσαν. Τελειώνει ο αγιασμός και στη μία το μεσημέρι και ενώ ήμουν πάνω στη μηχανή, με παίρνει αλλόφρων η διευθύντρια του σχολείου και μου φωνάζει «Κύριε Κουτρουμάνε, οι φωτογραφίες που τραβούσατε σήμερα με την κυρία Μπαζιάνα, διαδόθηκαν στον τύπο, μας καταστρέψατε κ.τ.λ.». Έπαθα σοκ. Απαντώ ότι δεν έχω μοιράσει εγώ φωτογραφίες και μετά μου κλείνει το τηλέφωνο θυμωμένη. Τη Δευτέρα το πρωί με φωνάζουν στο σχολείο να πάω άμεσα, λέω στην διευθύντρια θα σας φέρω και τις φωτογραφίες που τράβηξα γιατί έτσι και αλλιώς μου είχατε ζητήσει να σας δώσω φωτογραφίες από τον αγιασμό, όπως κάθε χρόνο μου ζητούσαν. Φτάνω στο σχολείο, ήταν η διευθύντρια και μάλλον και οι ιδιοκτήτες της σχολής.΄Αρχισε μια ανάκριση, αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα γιατί ήταν όλοι προκατειλημμένοι από τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

Δημοσιογράφος: Πώς καταλάβατε ότι πίσω από αυτό ήταν η σύζυγος του πρωθυπουργού;

Κ. Κουτρουμάνος: Μου το δήλωσε η διευθύντρια αλλά και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης μιλούσε με μια κυρία Μπέττυ. Της είπε στην αρχή «Γειά σου Μπέττυ, εδώ είναι ο κύριος Κουτρουμάνος» και κατόπιν την είχε στο τηλέφωνο. Αυτό έγινε μπροστά μου. Μου λένε λοιπόν καλό θα ήταν να πάρετε το παιδί σας από το σχολείο και μάλιστα μου έλεγε να μου δώσουν και τα λεφτά μου πίσω εκείνη την ώρα μιας και είναι αρχή της χρονιάς. Να φύγω από το σχολείο, καλύτερα και από μόνος μου, δεν είναι σωστό να με διώξουν αυτοί, μου λέει, γιατί είμαι κακός πατέρας και έφερα το παιδί μου σε δύσκολη θέση. Δεν θα την κάνουνε παρέα τα άλλα παιδιά, δεν θα την καλούν σε πάρτυ και θα την απομονώσουν. Όλα τα δέχομαι, αλλά για το παιδί μου τέτοια πράγματα; Οι πόρτες εκείνη την ημέρα ήταν ορθάνοιχτες, ήταν «χύμα» που λέμε. Αν ήταν τόσο δύσκολα για τα… διάσημα πρόσωπα ας ήταν και το σχολείο πιο αυστηρό. Όλο το γεγονός έγινε από τη σύζυγο του πρωθυπουργού γιατί και πέρυσι τράβαγα και δεν έγινε τίποτα. Έχω καλή σχέση σχεδόν με όλους τους γονείς. Έχω γνωρίσει λόγω του επαγγέλματός μου, αρκετές γυναίκες πρωθυπουργών και προέδρων, τέτοια αλαζονεία πρώτη φορά στη ζωή μου τη συναντώ, τεράστια αλαζονεία και χωρίς να φταίω.

Δημοσιογράφος: Γιατί πιστεύετε ότι δημιούργησε τέτοια πίεση στη διεύθυνση του σχολείου, όπως εσείς ισχυρίζεστε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού;

Κ. Κουτρουμάνος: Πιστεύω ότι όταν κάποιος δηλώνει αριστερός και έχει «αριστερή ιδεολογία», φυσικά έχει ενοχές να πηγαίνει το παιδί του στο ιδιωτικό. Αν το σχολείο ήταν δημόσιο δεν θα γινόταν τίποτα. Ενώ όμως είναι τόσο αλαζονική δεν είναι και έξυπνη. Θα έκανα ποτέ παπαράτσι στο σχολείο του παιδιού μου; Γυρίζοντας από το σχολείο και την ανάκριση στο σπίτι μου βλέπω τοιχοκολλημένο ένα εξώδικο. Έπαθα σοκ. Πρώτη φορά στη ζωή μου δεχόμουν εξώδικο. Δεν έχω απασχολήσει ποτέ αστυνομία, δικαιοσύνη, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν από το σχολείο Χιλλ βέβαια που είχα δεχθεί την ανάκριση και στα 180 χρόνια του σχολείου ήμουν ο χειρότερος πατέρας. Θεωρώ ότι και το εξώδικο ήταν υποκινούμενο. Μπορεί να έβαλε και δικούς της δικηγόρους να συνεννοηθούν με το σχολείο. Την ενόχλησε ότι ήταν φωτογραφία μέσα σε ιδιωτικό σχολείο και ήθελε να αποτρέψει την όλη κατάσταση επειδή είμαστε σε εκλογές. Φοβάμαι για το παιδί και για τον εαυτό μου πραγματικά.

Δημοσιογράφος: Γιατί μιλάτε για φόβο, τι φοβάστε;

Κ. Κουτρουμάνος: Φοβάμαι την αλαζονεία, μέχρι πού μπορεί να φτάσει και τίποτα άλλο. Το παιδί μου θέλω να είναι σε αυτό το σχολείο, έχει συνηθίσει, ήταν χαρούμενο. Έχουμε ένα παιδί, κάναμε τρομερές οικονομίες για να μπορέσουμε να το στείλουμε σε αυτό το σχολείο, δουλεύαμε πολύ και στερούμαστε πολλά πράγματα. Η διευθύντρια ενέδωσε στις πιέσεις γιατί πίστευε ότι ήταν προτιμότερο οι πελάτες της να έχουν δύναμη και αξιώματα παρά από έναν φωτορεπόρτερ του μεροκάματου που είναι πολύ καλός πατέρας. Άλλο το αξίωμα του πρωθυπουργού, άλλο του φωτορεπόρτερ. Το γεγονός είναι ότι αναστατώθηκε η ζωή μου και φοβάμαι για το παιδί μου και μετά για μένα γιατί εγώ είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος. Άλλοι έχουν δύναμη, εγώ δεν έχω τίποτα. Δεν μπορώ να καταπιώ την αδικία. Φοβόμουν ότι θα πάθω εγκεφαλικό. Αλλά όποιος πειράξει το παιδί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Και ένα μήνυμα που θα ήθελα να μεταφέρω είναι ότι δεν θα γινόταν τίποτα αν δεν υπήρχε τέτοια αλαζονεία. Και ένα ακόμη για την κυρία πρωθυπουργού και όσους έχουν εξουσία: Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης