Σταύρος Θεοδωράκης: Ο πρωθυπουργός «παίζει με τα νεύρα όλων»

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο πρωθυπουργός «παίζει με τα νεύρα όλων»

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί έναν «παρωχημένο, παλαιοκομματικό τρόπο διακυβέρνησης»

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο πρωθυπουργός «παίζει με τα νεύρα όλων»
Ο Αλέξης Τσίπρας «παίζει με τα νεύρα όλων», σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος σε δηλώσεις του το βράδυ της Τετάρτης από την Παλαιοχώρα Χανίων υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός ακολουθεί έναν «παρωχημένο, παλαιοκομματικό τρόπο διακυβέρνησης».

«Ο πρωθυπουργός ακολουθεί έναν παρωχημένο, παλαιοκομματικό θα έλεγα, τρόπο διακυβέρνησης: Μην αποφασίζεις τίποτα πριν φτάσουν τα πράγματα στο απόλυτο αδιέξοδο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης, εξηγώντας πως το ίδιο έκανε με τη διαπραγμάτευση, το ίδιο με το μεταναστευτικό, το ίδιο και με την ψήφο εμπιστοσύνης ή τις πρόωρες εκλογές.

«Ο κ. Τσίπρας παίζει με τα νεύρα όλων και κυρίως με τα νεύρα αυτών που παράγουν και δημιουργούν και αυτών που θέλουν να επιστρέψουν στις δουλειές τους, που έχουν κηρύξει στάση εργασιών», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Κλείσιμο
«Όλοι σήμερα λένε ας γίνει κάτι επιτέλους, ας τελειώνει η αβεβαιότητα. Έτσι όταν κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός αποφασίσει, τότε όλοι αυτοί θα πουν δεν είναι η σωστή απόφαση αλλά ας τελειώνουμε», κατέληξε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης