Φίλης κατά κυβέρνησης: Προκλητικά τα τροφεία της ΔΕΗ - Όλοι κρινόμαστε

Φίλης κατά κυβέρνησης: Προκλητικά τα τροφεία της ΔΕΗ - Όλοι κρινόμαστε

«Είναι υποκριτικό να επικαλούνται τη συμφωνία των κοινωνικών εταίρων, όταν μάλιστα ο εργοδότης είναι δημόσια επιχείρηση»

Φίλης κατά κυβέρνησης: Προκλητικά τα τροφεία της ΔΕΗ - Όλοι κρινόμαστε
Αποδοκίμασε τις έμμεσες αυξήσεις που δόθηκαν στους εργαζόμενους της ΔΕΗ με την προσυπογραφή του αρμόδιου υπουργού Παναγιώτη Λαφαζάνη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Ο Νίκος Φίλης με ανάρτησή του στο Facebook υπό τον τίτλο: «Όχι Πόντιοι Πιλάτοι», τονίζει ότι είναι «προκλητική η αύξηση μισθών από την πίσω πόρτα» όπως την χαρακτηρίζει, αλλά και υποκριτικό να επικαλείται κανείς τη συμφωνία των κοινωνικών εταίρων, όπως έκανε το Μαξίμου με non paper. «Όλοι κρινόμαστε» καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Η ανάρτηση Φίλη, υπό τον Τίτλο «Όχι Πόντιοι Πιλάτοι»: 

«Όταν η κυβέρνηση ιδρώνει να βρει ευρώ το ευρώ τα χρήματα για τα κουπόνια σίτισης των φτωχών στη χώρα μας, είναι προκλητικό να υπογράφεται σύμβαση με τα περιβόητα…" τροφεία" για εργαζόμενους, δηλαδή αυξήσεις μισθών απο την πίσω πόρτα. Και είναι υποκριτικό να επικαλούνται την συμφωνία των κοινωνικών εταίρων, όταν μάλιστα ο εργοδότης είναι δημόσια επιχείρηση. Όλοι κρινόμαστε!».
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης