Σακελλαρίδης: «Σταθερή παραφωνία» στο ελπιδοφόρο σκηνικό ο Σαμαράς

Σακελλαρίδης: «Σταθερή παραφωνία» στο ελπιδοφόρο σκηνικό ο Σαμαράς

Είπε πως «επιμένει να αποποιείται των ευθυνών του και να αγνοεί προκλητικά τη λαϊκή ετυμηγορία»

Σακελλαρίδης: «Σταθερή παραφωνία» στο ελπιδοφόρο σκηνικό ο Σαμαράς
Ως μια «σταθερή παραφωνία» στο ελπιδοφόρο σκηνικό χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Σε δήλωσή του την Παρασκευή ο κ. Σακελλαρίδης είπε πως ο κ. Σαμαράς «επιμένει να αποποιείται των ευθυνών του και να αγνοεί προκλητικά τη λαϊκή ετυμηγορία», τονίζοντας πως επενδύει το πολιτικό μέλλον του στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης, «που αυτή τη στιγμή σημαίνει συνολική αποτυχία για την Ελλάδα».

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε την αντιπολίτευση, έστω και την ύστατη ώρα, «να αποφασίσει αν θα εργαστεί προς όφελος της κοινωνίας ή θα παραμείνει για μικροκομματικούς λόγους προσκολλημένη στην κινδυνολογία, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τους δανειστές».

Όσον αφορά στη χθεσινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε πως σηματοδότησε την έναρξη της πραγματικής διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους εταίρους, υπογραμμίζοντας ότι η χθεσινή μέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την Ελλάδα.

Ο κ. Σακελλαρίδης αναφέρθηκε και στο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ που πραγματοποιήθηκε χθες στις Βρυξέλλες, σημειώνοντας ότι «ξεκίνησε η αποκατάσταση της ισότιμης θέσης της χώρας στην ΕΕ».
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη χαρακτηριστική ήταν η δήλωση της Ύπατης Εκπροσώπου της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι, ότι η στάση της Ελλάδας στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ ήταν ιδιαίτερα θετική και «είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουμε σε μια συναινετική ουσιαστική και αξιόπιστη απόφαση». 

«Προχωράμε μπροστά με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης