Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει μαζικά ιθαγένεια και ασφάλιση στους μετανάστες

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει μαζικά ιθαγένεια και ασφάλιση στους μετανάστες

Ο Πρωθυπουργός κατήγγειλε από τη Χαλκίδα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εκπροσωπεί τα συμφέροντα των κερδοσκόπων της δραχμής – Η κοροϊδία και ο τρόμος είναι όπλα αυτής της μειοψηφίας

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει μαζικά ιθαγένεια και ασφάλιση στους μετανάστες
Βαριές καταγγελίες κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της ομιλίας του στη Χαλκίδα, επικεντρώνοντας τα “πυρά” του, στις εξαγγελίες του κ. Τσίπρα για την αντιμετώπιση των μεταναστών. Ο κ. Σαμαράς ξεκάθαρα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα πως εκπροσωπεί τα συμφέροντα των κερδοσκόπων της δραχμής και πως τρομοκρατεί τον κόσμο με τη ρητορική του, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το φόβο και τον προβληματισμό για να αποκομίσει εκλογικό κέρδος στις επερχόμενες κάλπες.

“Τρομοκρατούν τον κόσμο με αυτά που λένε οι ίδιοι, επανέφεραν αυτοί στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου τη λέξη Grexit”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός επιτιθέμενος στο ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε χαρακτηριστικά πως είναι τέτοια και τόση η αγωνία τους να κερδίσουν τις εκλογές ώστε να έχουν φτάσει στο σημείο να τάζουν ακόμα και σε μετανάστες ιθαγένεια και ασφάλιση!

“Βρίσκονται σε σύγχυση και σε συνέδρια διαρκείας. Λένε ότι κάνουμε εμείς εκστρατεία φόβου. Η κοροιδία και ο τρόμος όμως είναι τα δικά τους όπλα. Μία μειοψηφία έσυρε την χώρα σε εκλογές που δεν ήθελε η πλειοψηφία και στην συνέχεια κορόιδεψαν εκείνους με τους οποίους συμμάχησαν. Λένε ότι σχεδιάζουν να συνεργαστούν με το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το ΚΚΕ ούτε να τους ακούσει δεν θέλει ενώ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι δύναμη που θέλει να βγάλει την χώρα από την ΕΕ”, σημείωσε ο πρωθυπουργός και κατέληξε: “Ό,τι σας υπόσχονται χωρίς να σας λένε από που θα τα βρουν ή σας κοροιδεύουν, ή θα σας τα πάρουν πίσω στο πολλαπλάσιο”.

Κλείσιμο
Ο πρωθυπουργός έκανε ειδική μνεία στους μετανάστες διακρίνοντας εκείνους που έρχονται από εμπόλεμες ζώνες και έχουν δικαίωμα να ζητούν άσυλο από εκείνους που έρχονται χωρίς να έχουν το δικαίωμα να ζητούν άσυλο κάτι που έχει δεχθεί η Ευρώπη. “Μερικοί στην Ελλάδα δεν το έχουν καταλάβει, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δώσει μαζικά ιθαγένεια και ασφάλιση σε όλους τους μετανάστες. Βλέπετε τί γίνεται στην Ευρώπη. Σήμερα (Σ.Σ χθες, αλλά φευ και σήμερα) στο Παρίσι είχαμε μακελειό με 12 νεκρούς ενώ εδώ κάποιοι προσκαλούν ξένους μετανάστες. Ο λαικισμός θέλει να μας γυρίσει πίσω. Ποιά είναι η βασική αιτία; Δεν θέλουν να χαθούν τα προνόμια των βολεμένων του κρατισμού. Θέλουν να επιστρέψουν οι Φωτόπουλοι, θέλουν να χρεωκοπήσει η χώρα για να κερδίσουν οι επιτήδιοι που έχουν βγάλει τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Τα συμφέροντα των βολεμένων και των κερδοσκόπων της δραχμής εξυπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ”.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης