Σκουρλέτης: Ο Καμμένος είχε ενημερώσει τον ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτών του

Σκουρλέτης: Ο Καμμένος είχε ενημερώσει τον ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτών του

«Ο κ. Καμμένος πήρε τηλέφωνο και μίλησε στον κ. Παππά για απόπειρα δωροδοκίας, δεν του είπε ονόματα. Ο κ. Παππάς, λοιπόν, όπως και ο κ. Εισαγγελέας έλαβε γνώση από τον κ. Καμμένο ότι υπάρχει μια περίπτωση δωροδοκίας αλλά δεν έχει ακριβή στοιχεία. Τι θα μπορούσε να είχε πει ο κ. Παππάς σε αυτή την περίπτωση;... »

Σκουρλέτης: Ο Καμμένος είχε ενημερώσει τον ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτών του
«Σοβαρή καταγγελία» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνος Σκουρλέτης την απόπειρα δωροδοκίας βουλευτή των ΑΝΕΛ, την οποία κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος. Ωστόσο τόνισε πως «δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα». Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega o κ. Σκουρλέτης γνωστοποίησε πως ο κ. Καμμένος είχε ενημερώσει τον ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτή του κόμματός του. 

«Αντί να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει, να δούμε αν είναι λάσπη, αν είναι ψέμα, αν είναι αλήθεια, βγαίνει ο κ. Καρύδης και λέει ο κ. Παππάς είχε ενημερωθεί…. ούτε για το όνομα δεν είχε ενημερωθεί ο κ. Παππάς» είπε ο κ. Σκουρλέτης για να συνεχίσει: «Ο κ. Καμμένος πήρε τηλέφωνο και μίλησε στον κ. Παππά για απόπειρα δωροδοκίας, δεν του είπε ονόματα. Ο κ. Παππάς, λοιπόν, όπως και ο κ. Εισαγγελέας έλαβε γνώση από τον κ. Καμμένο ότι υπάρχει μια περίπτωση δωροδοκίας αλλά δεν έχει ακριβή στοιχεία. Τι θα μπορούσε να είχε πει ο κ. Παππάς σε αυτή την περίπτωση;... Εγώ δεν ξέρω πώς γίνονται οι δωροδοκίες, η ΝΔ ως παράταξη μπορεί να έχει το "know how" για το πώς γίνονται οι δωροδοκίες. Εγώ, επειδή δεν ξέρω, νομίζω ότι όταν τα πράγματα τίθενται έτσι με δημόσιο τρόπο, η Δικαιοσύνη οφείλει να ερευνά, όπως πολύ σωστά έκανε. Και θα δούμε αν είναι σοβαρή ή όχι». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης