Σκουρλέτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει από την κατάργηση του Μνημονίου

Σκουρλέτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει από την κατάργηση του Μνημονίου

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «ή θα αποδεχθείς ως βάση συζήτησης το Μνημόνιο και άρα θα είσαι δέσμιος αυτής της επιλογής ή θα ξεκινήσεις από την κατάργησή του»

Σκουρλέτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει από την κατάργηση του Μνημονίου
Τη διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει από την κατάργηση του Μνημονίου έδωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι η κυβέρνηση δεν συζητά πολιτικά με την τρόικα και υποστήριξε ότι οι δανειστές «έρχονται με το τεφτέρι τους» και λένε «έλα εδώ τι έκανες, για διόρθωσέ το σε παρακαλώ και γρήγορα», προσθέτοντας πως όλα τα υπόλοιπα που ακούμε είναι «παραστάσεις».

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, «ή θα αποδεχθείς ως βάση συζήτησης το Μνημόνιο και άρα θα είσαι δέσμιος αυτής της επιλογής ή θα ξεκινήσεις από την κατάργησή του».

Κλείσιμο
«Να κάτσουμε να κάνουμε τι; Τι να συζητήσουμε; Ο κ. Χαρδούβελης είπε ότι δεν συζητάμε πολιτικά με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει περίπτωση ο ΣΥΡΖΙΑ να μην ξεκινήσει με την κατάργηση του Μνημονίου», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης