Σαμαράς: Με ανάπτυξη απαντάμε στα κρυφά σχέδια για «Grexit»

Σαμαράς: Με ανάπτυξη απαντάμε στα κρυφά σχέδια για «Grexit»

Ανακοίνωσε νέα έργα 20 εκατ. ευρώ στο λιμάνι του Κατακόλου

Σαμαράς: Με ανάπτυξη απαντάμε στα κρυφά σχέδια για «Grexit»
Με ανάπτυξη απαντά η κυβέρνηση στο «περίφημο» «Σχέδιο Ζ», όπως δήλωσε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το Κατάκολο.

Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε το λιμάνι του Κατάκολου και ανακοίνωσε την έναρξη έργων ύψους 12,5 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά αυτό θα γίνει μαζί με τα 7,5 εκατ. τα οποία θα είναι για την ανάπλαση τη συγκεκριμένη της εμπορικής περιοχής του λιμένος.

Κλείσιμο
«Θα είναι ένα έργο 20 εκατ., που θα δώσει αυτή την ανάσα, προκειμένου η περιοχή εδώ η καταπληκτική να κάνει αυτή τη μεγάλη Ανάπτυξη, όπως έχει σχεδιαστεί», είπε και πρόσθεσε ότι
από πλευράς υδρογονανθράκων, «είναι απολύτως καθαρό ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται ο οιοσδήποτε να ενοχλήσει το περιβάλλον».

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, «όλα αυτά δε γίνονται τυχαία».

«Από τον προηγούμενο Ιούνιο που ήμουν εδώ πέρα, τα είχαμε όλα σχεδιάσει και ο σχεδιασμός αυτός αφορά την Ανάπτυξη. Αφορά το αύριο. Αφορά τα παιδιά μας», είπε και αναφέρθηκε στο περίφημο -όπως το χαρακτήρισε- «Σχέδιο Ζ», το οποίο «έχει να κάνει με το πώς θα σχεδιάσουμε τον παραγκωνισμό και την εξαφάνιση της Ελλάδας από τον ουσιαστικό αναπτυξιακό χάρτη της Ευρώπης».



«Είναι ένας σχεδιασμός που ασχολείται σε κάθε περιοχή με τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, προκειμένου ακριβώς να αξιοποιήσουμε και να κεφαλαιοποιήσουμε αυτά που μας έχει δώσει εδώ πέρα ο Θεός στην τόσο όμορφη περιοχή, όπως άλλωστε όμορφη είναι όλη η Ελλάδα μας», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Σαμαράς βρέθηκε στην Πάτρα και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ανδρέα Κατσανιώτη, υποψήφιου για την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «επικίνδυνο τζογαδόρο που βλέπει μπλόφες για το μέλλον του τόπου μας». 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης