Συνεδριάζει την Πέμπτη η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής

Συνεδριάζει την Πέμπτη η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής

Ζήτησε από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής να της διατεθεί η αίθουσα της Γερουσίας

Από τα χρόνια της αθωότητας στο απόλυτο sex symbol
Συνεδριάζει την Πέμπτη η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής
Αίτημα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής κατέθεσε η Χρυσή Αυγή προκειμένου να της παραχωρηθεί διαθέσιμη αίθουσα του κοινοβουλίου την ερχόμενη Πέμπτη στη 1 το μεσημέρι για να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

Για την ώρα το κόμμα δεν έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Κ.Ο του ακροδεξιού μορφώματος Νίκος Μιχαλολιάκος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς διώκονται για κακουργήματα και πιθανότατα θα προφυλακιστούν.

Το αρχικό αίτημα εκ μέρους του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση ήταν να διατεθεί η συγκεκριμένη αίθουσα για διευρυμένη συνεδρίαση (σ.σ. συμμετοχή και εξωκοινοβουλευτικών πολιτικών στελεχών του κόμματος). Η Βουλή αποδέχθηκε το αίτημα να διατεθεί αίθουσα για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, δεν έχει ωστόσο απαντήσει ακόμη αν θα επιτρέψει διάθεση αίθουσας για διευρυμένη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ως αντικαταστάτης του κ. Μιχαλολιάκου φέρεται η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια ενώ αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είναι ο κ. Μιχάλης Αρβανίτης-Αβράμης. Πέραν αυτών, τους 12 – εκτός φυλακής – βουλευτές της Χ.Α. θα τους απασχολήσει το θέμα της περικοπής της κρατικής χρηματοδότησης.

Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Κ.Ο του ακροδεξιού μορφώματος Νίκος Μιχαλολιάκος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς διώκονται για κακουργήματα και πιθανότατα θα προφυλακιστούν.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να υπάρξει αντικατάσταση του κ. Μιχαλολιάκου. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον κ. Παππά, τη θέση του οποίου θα πάρει ο βουλευτής Μεσσηνίας με την ΧΑ Δημήτρης Κουκούτσης.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα που τελικά παραχωρήθηκε για τη συνεδρίαση είναι η 223, που βρίσκεται ανάμεσα στα γραφεία του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης