Η Lena Dunham ευχαρίστησε περιοδικό που της άφησε στο εξώφυλλο την κυτταρίτιδα
Το περιοδικό αποφάσισε να μην επεξεργαστεί με photoshop τα πόδια της ηθοποιού
Το περιοδικό Glamour στο τελευταίο του εξώφυλλο φιλοξενεί τις πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς «Girls», Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams και Zosia Mamet.
Όπως βλέπετε, η Lena Dunham φορά ένα φούτερ κι ένα κοντό σορτς, που αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της. Όπως, επίσης, μπορείτε να διακρίνεται το περιοδικό αποφάσισε να μην επεξεργαστεί με photoshop τα πόδια της ηθοποιού, οπότε η ίδια να φιγουράρει στο εξώφυλλο με τους μηρούς της σε «πλήρη ατελή έκθεση, αφήνοντας την κυτταρίτιδα να κάνει τη δουλειά της»- όπως σχολίασε χαρακτηριστικά η ίδια.
Η Lena Dunham, δήλωσε πως είναι πανευτυχής με την απόφαση του περιοδικού και δημοσίευσε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Είτε συμφωνείς με την πολιτική μου, σου αρέσει το σόου μου ή ταυτίζεσαι με ό,τι κάνω, δεν έχει σημασία- το σώμα μου δεν είναι δίκαιο παιχνίδι. Κανενός δεν είναι, ανεξάρτητα από το μέγεθος, το χρώμα ή την ταυτότητα φύλου του. Και υπάρχει ένα μέρος για όλους εμάς που μπορούμε να αναγνωριστούμε ως όμορφοι. Ευχαριστώ τις γυναίκες στο Χόλιγουντ (και το Instagram!) που ανοίγουν το δρόμο, εμπνέουν και εξομαλύνουν την θηλυκή φιγούρα σε μορφή
Κλείσιμο
» γράφει στο μήνυμά της.
To εξώφυλλο του περιοδικού και παρακάτω η ανάρτηση της ηθοποιού:
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.