O Μπιλ Μάρεϊ σοκάρει την Αμερική: «Κατεβαίνω για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2016»

O Μπιλ Μάρεϊ σοκάρει την Αμερική: «Κατεβαίνω για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2016»

«Κοιτάξτε δεν είμαι ήρωας, απλά θέλω να βοηθήσω, και νομίζω πως μπορώ να το κάνω με το να γίνω Πρόεδρος»

O Μπιλ Μάρεϊ σοκάρει την Αμερική: «Κατεβαίνω για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2016»
Ο κωμικός ηθοποιός και συγγραφέας Μπιλ Μάρεϊ, σόκαρε σήμερα την Αμερική με την απόφαση του να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής, σύμφωνα με το δίκτυο NBC. Λίγα χρόνια μετά την ταινία «Hyde Park» στην οποία ο Μάρεϊ είχε υποδυθεί τον Φράνκλιν Ρούζβελτ, ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζεται να παίξει αυτόν τον ρόλο και στην πραγματικότητα. 

Ο 65χρονος σταρ, από το Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα, ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει την καρέκλα του πλανητάρχη

«
Το σκεφτόμουν εδώ και λίγο καιρό, και ξέρετε… μου φάνηκε σωστό. Δεν μου αρέσει κανείς από τους υποψηφίους που κατεβαίνουν προς το παρόν για Πρόεδροι. Εντάξει, ο Μπέρνι Σάντερς φαίνεται αξιοπρεπής τύπος, αλλά οι υπόλοιποι είναι αποβράσματα κατά την γνώμη μου. Πάντα γύριζα όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας, και είμαι περήφανος που μπορώ να αποκαλώ την Αμερική σπίτι μου. Πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί υπέροχοι άνθρωποι στην χώρα, ωστόσο υπάρχει μέσα τους μεγάλο μπέρδεμα και θυμός. Ο κόσμος δεν ξέρει τι να κάνει με τους wanna-be Χίτλερ όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, και τον Τεντ Κρουζ που θέλει να ξεκινήσει έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πιστεύω πως ο αμερικανικός λαός αξίζει περισσότερα
Κλείσιμο
».



Όπως εξήγησε, όλα τα παραπάνω τον έκαναν να  πάρει πιο εύκολα αυτή την μεγάλη απόφαση, επειδή «ένιωσα πως έπρεπε να πάρω θέση. Αν δεν το έκανα δεν ήξερα αν θα μπορώ να κοιμηθώ την νύχτα. Κοιτάξτε δεν είμαι ήρωας, απλά θέλω να βοηθήσω, και νομίζω πως μπορώ να το κάνω με το να γίνω Πρόεδρος! Επομένως εδώ και τώρα σας το λέω επίσημα, κατεβαίνω για Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2016». Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο με ποια πολιτική παράταξη θα «κατέβει», αν και πρόσφατα είχε δηλώσει την προτίμηση του για τον Πρόεδρο Ομπάμα, λέγοντας ότι δεν έχουν και μεγάλες διαφορές απόψεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης