Paris Hilton: Με σούπερ σέξι κόκκινο μαγιό

Paris Hilton: Με σούπερ σέξι κόκκινο μαγιό

H 32χρονη αυτή τη φορά εθεάθη με ένα κόκκινο σέξι μπικίνι σε παραλία του Μαλιμπού, στην Καλιφόρνια, και έστρεψε, όπως πάντα, όλα τα βλέμματα πάνω της. Μαζί της ήταν και ο Ισπανός φίλος της River Viiperi αλλά και το αγαπημένο της τσιουάουα που χωρίς αυτό η Hilton δεν πηγαίνει πουθενά.

Paris Hilton: Με σούπερ σέξι κόκκινο μαγιό
Αν κάτσει κανείς και μετρήσει τα μαγιό με τα οποία έχει εμφανιστεί στις παραλίες τον τελευταίο καιρό η κληρονόμος Paris Hilton μάλλον θα χάσει το μέτρημα. H 32χρονη αυτή τη φορά εθεάθη με ένα κόκκινο σέξι μπικίνι σε παραλία του Μαλιμπού, στην Καλιφόρνια, και έστρεψε, όπως πάντα, όλα τα βλέμματα πάνω της.

Μαζί της ήταν και ο Ισπανός φίλος της River Viiperi αλλά και το αγαπημένο της τσιουάουα που χωρίς αυτό η Hilton δεν πηγαίνει πουθενά.

Κλείσιμο
Και φυσικά επειδή προέχει η ενημέρωση των fans, η Paris φρόντισε έγκαιρα να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter το πόσο καλά περνάει στην παραλία: “Άλλη μια όμορφη μέρα στην παραλία με το μωρό μου”, ανεβάζοντας παράλληλα και μια φωτογραφία της αγκαλιά με τo τσιουάουα.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης