Ο Ανδρέας Γεωργίου ξέσπασε σχετικά με ένα δημοσίευμα που κυκλοφορεί για τον ίδιο, εν μέσω της πυρκαγιάς.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και «τα έβαλε» με τον δημοσιογράφο που υπέγραψε το ρεπορτάζ.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αφορά την προσωπική ζωή του Ανδρέα Γεωργίου και το αν έχει ή όχι, σύντροφο. Ενοχλημένος που ασχολείται κανείς με την προσωπική του ζωή, ενώ η Ελλάδα καίγεται, ξέσπασε σε ένα story.
Σε αυτό, αναδημοσίευσε το εξώφυλλο του περιοδικού, ενώ έγραψε: «Γιατί δεν βρίσκει γυναίκα ο Γεωργίου αναρωτιέται. Μήπως επειδή είναι γκέι; Εσείς τι λέτε;».
«Και με κάνει και ταγκ! Δηλαδή σήμερα καίγεται η Ελλάδα και ο δημοσιογράφος αυτός αναρωτιέται αν είμαι γκέι», συμπλήρωσε.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους