Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στη μακάβρια ψευδή είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές μέρες και ήθελε τον Ανδρέα Μικρούτσικονα έχει πεθάνει.
«Θέλω να σας πω κάτι αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Είναι λίγο μακάβριο και απαίσιο. Κυκλοφορεί μία είδηση ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέθανε. Εγώ το ήξερα. Το αστείο είναι ότι με πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο και πήγε να μου το φέρει λάου λάου. Μου λέει "Με τον Ανδρέα έχεις μιλήσει;". Του λέω μπαμπά ξέρω, το έχω δει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Τότε τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τον «πεθαίνουν» στο Ιnternet καθώς όπως είπε αυτό είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.