ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
«Έξαψη»: Πρεμιέρα με 150.000 views για το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη

«Έξαψη»: Πρεμιέρα με 150.000 views για το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη

Mέσα σε ελάχιστες ώρες από την παρθενική του εμφάνιση στο YouTube, έγινε hit

Capture-8
Πρεμιέρα με το «δεξί» για το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου «Έξαψη» σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη και μουσική Πέτρου Ιακωβίδη, καθώς μέσα σε ελάχιστες ώρες από την παρθενική του εμφάνιση στο youtube κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ το φράγμα των πρώτων 150 χιλιάδων προβολών.

Νατάσα Θεοδωρίδου - Έξαψη | Official Music Video (4K)

Το τραγούδι οπτικοποιημένο αναρτήθηκε από την δισκογραφική εταιρεία της κορυφαίας ερμηνεύτριας Haven music, νωρίς χθες το απόγευμα, με τους φαν της να την πλημμυρίζουν με αμέτρητες ευχές από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Εκτός όμως από το YouTube η νέα μεγάλη επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου «Έξαψη» έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα ν΄ ακούγεται και στους τίτλους της ομώνυμης σειράς του Mega, που έχει αγαπηθεί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Μέχρι τότε ακούγονταν μόνο η μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη, με αποτέλεσμα για αρκετό διάστημα να παραμένει άγνωστο, το ποιος θα είναι ο στιχουργός του. Την αποκάλυψη πως πίσω από τους εμβληματικούς στίχους βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του Mega Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε η ίδια η τραγουδίστρια, προκαλώντας την έκπληξη.

Οι πετυχημένες εμφανίσεις της λαϊκής ερμηνεύτριας στις μουσικές βραδιές του Mega φαίνεται πως ενέπνευσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη ώστε ν΄ αποκαλύψει και μια ακόμα πλευρά του εαυτού του.

Κλείσιμο
Την τηλεοπτική σειρά υπογράφει η Τίνα Καμπίτση ενώ συμμετέχουν μια σειρά σπουδαίων ηθοποιών μεταξύ των οποίων οι: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Η θύελλα μόλις άρχισε - Έρχονται άλλες 14 καταγγελίες

Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα - «Κόκκινες» Θεσσαλονίκη – Αχαΐα

Κόστα Ρίκα: Κατασχέθηκαν 2 τόνοι κοκαΐνης προτού αναχωρήσουν για το Βέλγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης