Τρελή πορεία, από την οποία ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, κατέγραψε ένα αυτοκίνητο τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Κολωνόπαρασύροντας συνολικά τρία αυτοκίνητα και καταστρέφοντας ολοσχερώς ένα καθαριστήριο στο οποίο «καρφώθηκε» στο τέλος της εκτός ελέγχου διαδρομής του.
«Το μαγαζί έχει καταστραφεί όλο. Μας κατέστρεψε» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.
Σύμφωνα με την ίδια το περιστατικό συνέβη στις 2:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Το αυτοκίνητο παρέσυρε και προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε άλλα τρία οχήματα - δύο ΙΧ και ένα φορτηγάκι.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.