Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: «Αργά ή γρήγορα θα γινόταν και αυτό», λένε κάτοικοι της περιοχής

Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: «Αργά ή γρήγορα θα γινόταν και αυτό», λένε κάτοικοι της περιοχής

Μιλώντας στο «protothema.gr» καταγγέλλουν «παζάρι» ναρκωτικών και καβγάδες μεταξύ νεαρών

Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: «Αργά ή γρήγορα θα γινόταν και αυτό», λένε κάτοικοι της περιοχής
Όταν ο ήλιος πέφτει και η νύχτα «απλώνει το δίχτυ της», η πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο υπαίθριο «παζάρι» ναρκωτικών, ποτών για νέους και σε μια μεγάλη πίστα για τους λάτρεις του σκέιτμπορντ και του ποδηλάτου.

Η είδηση πως ένας 19χρονος έπεσε νεκρός εκεί δεν ήταν κάτι που εξέπληξε τους κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, αφού όπως εκμυστηρεύονται «ήταν κάτι που αργά ή γρήγορα θα γινόταν».

Κλείσιμο


Οι καβγάδες, αποτέλεσμα μέθης ή χρήσης ναρκωτικών είναι κάτι το σύνηθες στην μικρή πλατεία που σήμερα στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 19χρονος Θωμάς, θυμίζει περισσότερο επιτάφιο, από τα κεριά και τα λουλούδια που έσπευσαν να αφήσουν συνομήλικοι και φίλοι.

«Τα παιδιά μαζεύονται εδώ, αργά το βράδυ για να κάνουν σκέιτ. Κάθονται, παίρνουν ποτά από το περίπτερο και πολλές φορές υπό την επήρεια  μέθης καβγαδίζουν μεταξύ τους»,
λένε στο protothema.gr κάτοικοι που βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και βλέπουν τέτοιες καταστάσεις να εκτυλίσσονται μπροστά μάτια τους, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

«Το βράδυ, εδώ στην πλατεία Ηρώων, φοβάσαι να κυκλοφορήσεις γιατί ενώ όλη η πλατεία γεμίζει από ανήλικους νεαρούς, παρατηρείς ότι ανάμεσά τους είναι και άτομα που κόβουν κίνηση για να σε ληστέψουν. Εγώ μένω ακριβώς απέναντι στην πολυκατοικία και τα βλέπω όλα. Δυστυχώς, όλοι αυτοί οι νεαροί παίρνουν ναρκωτικά, πίνουν ποτά, βάζουν μουσική δυνατά και από κάποιο σημείο και μετά τη νύχτα είναι ανεξέλεγκτοι. Εγώ η ίδια έχω καλέσει την αστυνομία, να περάσουν να δουν και οι ίδιοι τι συμβαίνει τη νύχτα στην πλατεία Ηρώων και ζήτημα είναι να έχουν έρθει μια φορά και να φύγουν»,  λέει μια γυναίκα κάτοικος στο protothema.gr και συνεχίζει:

«Εμείς περιμέναμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει φονικό στην πλατεία γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που καβγάδιζαν νεαροί. Τις περισσότερες φορές φωνάζουν και βρίζουν. Κάθε φορά, μάλιστα, βλέπεις και νέα πρόσωπα γιατί ακριβώς απέναντι υπάρχει και ένας σύλλογος μιας ομάδας  και  κάθονται μέχρι αργά στην πλατεία μαζί με τους άλλους νεαρούς και τσακώνονται. Βλέπεις, ότι είναι υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών και βγάζουν μαχαίρια για να λύσουν τις διαφορές τους», υποστηρίζει η κάτοικος της περιοχής.

Σήμερα στη πλατεία επικρατεί σιωπή κι αυτό γιατί οι νεαροί θαμώνες θρηνούν για το θάνατο του Θωμά ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στο θώρακα και άφησε την τελευταία του πνοή στο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε ξημερώματα Κυριακής.

Ο άτυχος 19χρονος



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης