Σε σαράντα παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου προχώρησε σήμερα η Τουρκική πολεμική αεροπορία συντηρώντας την ένταση πάνω από το Αιγαίο.
Οι παραβιάσεις από τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έγιναν στο βορειοανατολικό, κεντρικό και το νοτιοανατολικό Αιγαίο. Μάλιστα έξι από αυτά ήταν οπλισμένα, ενώ σημειώθηκαν και τρεις εικονικές αερομαχίες με τα ελληνικά μαχητικά που έσπευσαν να τα αναχαιτίσουν.
Συγκεκριμένα, τέσσερις σχηματισμοί αποτελούμενοι οι τρεις από δύο F-16 ο καθένας και ένας με έξι F-16, καθώς και δύο κατασκοπευτικά CN-235 προέβησαν σε επτά παραβάσεις του FIR Αθήνας και σε 40 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου (oι 35 παραβιάσεις από τα δύο CN-235).
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.