Ημαθία: Στο δάσος καλλιεργούσε μικρή χασισοφυτεία

Ημαθία: Στο δάσος καλλιεργούσε μικρή χασισοφυτεία

Στον χώρο βρέθηκαν ένδεκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου τα οποία ξεριζώθηκαν και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε ο δράστης για την καλλιέργεια, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 80 γραμμαρίων

Ημαθία: Στο δάσος καλλιεργούσε μικρή χασισοφυτεία
Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας κατά τη διάρκεια εξερεύνησης που έκαναν σε δασική περιοχή της Ημαθίας έναν 40χρονο Έλληνα χασισοκαλλιεργητή, τον οποίο εντόπισαν να περιποιείται τη μικρή φυτεία που είχε φυτέψει και να έχει τρυγήσει τα δενδρύλλια.

Στον χώρο βρέθηκαν ένδεκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου τα οποία ξεριζώθηκαν και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε ο δράστης για την καλλιέργεια, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 80 γραμμαρίων. Ο 40χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ο οποίος του άσκησε φίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ανάμεσα σε πυκνά βάτα που είχε στο αγρόκτημα της ιδιοκτησίας του στην κοινότητα  Σκλίβα της Ηλείας,
καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,70 εκατοστών ως ενός μέτρου ένας 53χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου, κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης