Παράτησαν βαλίτσα με επτά κιλά χασίς στα ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

Παράτησαν βαλίτσα με επτά κιλά χασίς στα ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει την προέλευση και τον τελικό προορισμό της

Παράτησαν βαλίτσα με επτά κιλά χασίς στα ΚΤΕΛ Ιωαννίνων
Μέρες τώρα, οι υπάλληλοι στον χώρο των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων παρατηρούσαν με καχυποψία μια βαλίτσα που κανείς δεν εμφανιζόταν για να παραλάβει, ούτε είχε γραμμένο στο ειδικό ταμπελάκι όνομα αποστολέα ή παραλήπτη. Έτσι, ενημέρωσαν αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στα ΚΤΕΛ και άνοιξαν την εγκαταλελειμμένη αποσκευή, μέσα στην οποία υπήρχαν επτά δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους επτά κιλών και 200 γραμμαρίων! Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει την προέλευση και τον τελικό προορισμό της.

*** με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 55χρονο Έλληνα στον Πύργο και τον συνέλαβαν. Όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του, ανακάλυψαν μια σακούλα που περιείχε 130 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης. Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης