Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την οικογενειακή τραγωδία στην Παλαιόχωρα

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την οικογενειακή τραγωδία στην Παλαιόχωρα

«Βροχή» πυροβολισμών από τον παιδοκτόνο, κατά τη διάρκεια της νύχτας θρίλερ - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση 

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την οικογενειακή τραγωδία στην Παλαιόχωρα
Συγκλονίζει η ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Παλαιόχωρα του Δήμου Καντάνου Σελίνου στα Χανιά όταν πατέρας 85 ετών πυροβόλησε τον γιο του τον οποίο πιθανότατα πέρασε για κλέφτη.

Η τραγωδία, γράφτηκε όταν ο 58χρονος Αντώνης, μαζί με τη γυναίκα του κι έναν φίλο του, πήγαν στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων, για να δει τον πατέρα του.
Κλείσιμο

Ο 85χρονος που σκότωσε τον γιο του 


Όταν είδε πως δεν του απαντά στα χτυπήματα της πόρτας επιχείρησε να μπει από το παράθυρο της κουζίνας, παρά το ότι ο φίλος που τον συνόδευε του πρότεινε να μπει εκείνος, ήθελε να δει μόνος του τι κάνει ο πατέρας του.

«Δεν βλέπω τον πατέρα μου», είπε ο πατέρας δύο παιδιών και αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια. 



Όπως δήλωσε στο «Καλημέρα Ελλάδα» συγγενείς της οικογένειας, ο Αντώνης είχε τρομερή αδυναμία στον πατέρα του, «τον αγαπούσε πιο πολύ και από τον εαυτό του», είπε χαρακτηριστικά.



Ο άντρας έβαλε το ένα του πόδι στον νεροχύτη της κουζίνας κι όταν πάτησε και το δεύτερο πόδι του στην κουζίνα, δέχθηκε πυροβολισμό από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, από απόσταση 2,5- 3 μέτρων, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή.

«Ο θάνατος επήλθε άμεσα γιατί επλήγησαν αγγεία του θώρακα και της κοιλιάς και τα σπλάχνα, από μια απόσταση των 2,5 - 3 μέτρων και από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο. Δέχτηκε μια σφαίρα που ήταν αρκετή για να προκαλέσει τον θανατηφόρο αυτό τραυματισμό», δήλωσε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης στο flashnews.gr. 

Σε βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr , ακούγονται μόνο κάποια από τα αδιάκοπα πυρά που εκτόξευσε ο πατέρας κατά τη διάρκεια της νύχτας - θρίλερ. 



Στο ίδιο βίντεο υπάρχει και απόσπασμα της αστυνομικής επιχείρησης. Οι αστυνομικοί εισέβαλλαν στο σπίτι μετά τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και τον συνέλαβαν.

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 85χρονος 

Ο 85χρονος ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό όπλο.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ φρουρούμενος.


Δείτε βίντεο:
Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την οικογενειακή τραγωδία στην Παλαιoχώρα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης