Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων από το τροχαίο με την Porsche στην Αθηνών - Λαμίας

Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων από το τροχαίο με την Porsche στην Αθηνών - Λαμίας

Κάτοικοι της Θήβας θέλησαν να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της άτυχης γυναίκας και του ανήλικου Παύλου αλλά και των δύο φίλων, του Γιώργου και του Αντρέα, που επέβαιναν στη μοιραία Πόρσε

Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων από το τροχαίο με την Porsche στην Αθηνών - Λαμίας
Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους στο 83ο χιλιόμετρο Αθηνών - Λαμίας, όταν η Πόρσε του 24χρονου Γιώργου Βακάκη εξετράπη της πορείας της, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε σαν πύραυλος πάνω στο σταθμευμένο όχημα του Υπάτιου Πατμάνογλου. 

Μέσα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από τουαλέτες στο πάρκινγκ της εθνικής οδού ήταν  η 33χρονη σύζυγός του με το μικρό γιο τους που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία. Από τη σύγκρουση, το σταθμευμένο honda civic κόπηκε στη μέση. Τα δύο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μια άμορφη, πύρινη, μάζα.

Σήμερα εορτή των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και παραμονή της εορτής των Αγίων Αποστόλων στον τόπο του δυστυχήματος βρέθηκαν κάτοικοι της Θήβας όπου θέλησαν να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της άτυχης γυναίκας και του ανήλικου Παύλου αλλά και των δύο φίλων, του Γιώργου και του Αντρέα, που επέβαιναν στη μοιραία Πόρσε και που το νήμα της ζωής τους κόπηκε τόσο άδικα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. 

Κλείσιμο
Μπορεί ο τραγικός σύζυγος και πατέρας Υπάτιος Πατμάνογλου να μη βρέθηκε στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος όμως όπως είπε και ο παπάς που τέλεσε το τρισάγιο επιθυμία του Υπάτιου είναι να φτιαχτεί στο σημείο του δυστυχήματος ένα εκκλησάκι προκειμένου αυτός αλλά και οι οικογένειες των δύο αδικοχαμένων φίλων να μπορούν να πηγαίνουν να ανάβουν ένα κερί στη μνήμη των δικών τους ανθρώπων. 















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης