Ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης ζητά να αποφυλακιστεί

Ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης ζητά να αποφυλακιστεί

Ζητά να αντικατασταθεί η ποινή του με «βραχιολάκι» - Βγήκε από το Τζάνειο η 22χρονη φοιτήτρια-θύμα του

Ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης ζητά να αποφυλακιστεί
Αίτηση άμεσης αποφυλάκισης, με ηλεκτρονική επιτήρηση («βραχιολάκι»), κατέθεσε ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης, την ώρα που η 20χρονη φοιτήτρια-θύμα του βγήκε από το Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. 

Ο 52χρονος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως και ζητά να μεταφερθεί σε κατοικία.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, που μίλησε με τον δικηγόρο του 52χρονου, κ. Ειρηνάκη, ο πελάτης του επιμένει ότι τα πάντα έγιναν με τη συναίνεση της 22χρονης κοπέλας και ζητά η ποινή της φυλάκισης να αντικατασταθεί από κατ' οίκον περιορισμό.

Κλείσιμο
«Στην κατάσταση του κατηγορούμενου δεν έχει αλλάξει κάτι. Το πρόβλημα υγείας του το έχει από το 2014» είπε ο κ. Ειρηνάκης. «Εγώ σαν δικηγόρος έκανα το καθήκον μου κι εκείνος άσκησε νόμιμο δικαίωμά του. Ορθά ο νομοθέτης έχει προβλέψει ειδική μεταχείριση για άτομα με ειδικές ανάγκες» ανέφερε ακόμη στο Star.

Από την άλλη, η νεαρή φοιτήτρια, αφού πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο, μεταφέρθηκε στην πόλη από την οποία κατάγεται, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, καθώς από το πολύωρο δέσιμο με τους ιμάντες που υπέστη, φέρει σοβαρές κακώσεις στα πόδια και τα χέρια της.

Στο κέντρο αυτό γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης και θεραπείας της, αρκετά χρονοβόρα και δύσκολη. Δεν μπορεί ακόμα να περπατήσει, ούτε να χειριστεί πράγματα με τα χέρια της.


Δείτε βίντεο: Εικόνες σοκ: Αυτό είναι το κολαστήριο της Δάφνης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης